pondělí 27. dubna 2015

Držák na smeták

Nástěnný držák s gumovým povrchem pro bezpečné uložení násad a nářadí v domácnosti, garáži, sklepě nebo zahradní boudě. Spokar sálový smeták na hůl o šířce cm. Těleso dřevěné nelakované. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pro prostorově nenáročné a přehledné umístění čisticích nástrojů. Na dveře s vyvýšením, tloušťka cca cm. Pro větší pořádek, s minimálními nároky na místo – tenhle držák je ideálním místem pro smetáky, lopatky a spol.


Držák je možné také upevnit na zeď. Vigar ;) - na portále Heuréka, naleznete velké množství pozitivních recenzí Vigar Nástěnný držák na smeták Trio Blue Green a můžete se tak sníze rozhodnout, který produkt z toho sortimentu je ten. Automatické uchycení rukojeti pomůcek.

Doplňující informace o Nástěnný držák na smeták Trio Blue Green - na stránkách Vivre. Použít ho můžete suchý na otírání stěn od prachu a pavučin i mokrý na klasické stírání podlahy. Materiál: mikrovlákno, které na základě speciální technologie a statické elektřiny pohltí a zadrží prach, špínu a nečistoty.


Velmi jednoduše ho navléknete na smeták. Další slevy zařízení do domácnosti na Kupi. Praktický organizér k připevnění na stěnu nabízí pět držáků na tyč a šest háčků – takže už nic nestojí v cestě!


Včetně montážního materiálu. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo ostatní domácí potřeby. Elektrický smeták je obvykle napájen akumulátorem, tudíž vám nebude při uklízení překážet kabel. Jak dlouho vydrží elektrický zametač v provozu na jedno nabití? Elektrický zametač vydrží na jedno nabití závislosti na modelu běžet až minut.


Doba nabíjení se pomocí nabíjecího adaptéru pohybuje v řádu. Inzerát Závěsný držák na smeták , smetáček a lopatku v okrese Brno-město, cena 100Kč, od joskoben na Sbazar. Popis: Lze snadno zavěsit na dveře nebo přišroubovat na zeď.


Hledáte držák na lopatu, hrábě, rýč, motyku nebo smeták ? Vaše nářadí už bude úhledně zorganizované.

Potah z ochranné pryže na zvlněných háčcích chrání před poškrábáním a opotřebením, přičemž jejich zvlnění zabraňuje sklouznutí věcí z držáku. Umožňuje snadné spojení v jeden celek a efektivnější přepravu. Smetáky a košťata koupit o objednat u OBI. Plus přídavné nářadí, rotavátor, smeták ,štěpkovač, sekačka mulčovací,radlice na sníh natáčecí, závěs na vlek,vidle na EURO a zadní lžíce sklopná.


Kompaktní set smetáku s lopatkou je ideální na rychlý úklid podlahy a nechybí v žádné severské domácnosti. Lopatka díky svému tvaru sama o sobě stojí a slouží i jako držák na smeták. Kovový držák na smeták.


Nutné přihlášení pro nákup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky