úterý 14. července 2020

Vařič meva solo

Vařič meva solo

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Campingový vařič SOLO na propan-butan je určen pro turistické účely k přípravě pokrmů. PB není součástí výrobku. Jednoduchá instalace a vysoce kvalitní provedení. Zavětrovací deska z nerezavějící o­celi.


Vařič meva solo

Láhev kg není součástí Výkon - kW Váha - kg Spotřeba. Popis: Jednohořákový vysokotlaký vařič pro přímé připojení na Kg propan - butanovou láhev. Campingové vařiče na propan butan jsou určeny pro turistické účely k přípravě pokrmů. Vařič je připojen přímo k 2kg propan-butanové lahvi.


Tato lahev není součástí výrobku. Nový vařič SPIDER PRO Značka MEVA uvedla na trh nový vařič SPIDER PRO, krerý je nově vybaven funkcí předehřívání plynu, zvyšující účinnost při jeho použití za nižších teplot nebo ve vyšších nadmořských výškách. Meva Solo od 1€ - Heureka.


Jedete do přírody, ale nechcete si lámat hlavu s ohništěm nebo pro to nejsou podmínky. Propan-butanový vařič je osvědčenou klasikou, kterou jen vyložíte z auta a je připravená k použití. Detailní popis produktu.


Vařiče české výroby pro turistiku, kempink, na chatu, do domácnosti. Velmi výkonný turistický vařič s piezo zapalován. Doporučujeme si zboží objednat na jednu z. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. Dvouhořákový plynový stolní vařič MEVA ORLÍK na propan-butan bez víka. Vařič se připojuje přímo k 2kg propan-butanové lahvi. Kartuše 2g - ventil, MEVA Jedno.


PB lahev 2kg není součástí výrobku. Při problémech s hořením, většinou postačí vyčistit trysku. Náhradní dily - hořák, tryska, těsnění jsou k dispozici.


Vařič Solo je léty ověřený spolehlivý vařič. Skladem - do dnů 5Kč bez DPH. MEVA - vařič Orlík - nízkotlaký bez víka. Mimo jiné došlo k vyhlášení zákazu vstupu všem osobám nemající pracovní poměr v rámci skupiny MEVA , omezení pohybu zaměstnanců v areálu na minimum a omezení hromadného styku mezi zaměstnanci v podobě porad apod.


Chováme se zodpovědně a prosíme, jménem skupiny MEVA Vás - naše příznivce, o to samé. Množstevní slevy se nevztahují na zboží v AKCI a na cen. Plynová bomba není součástí výrobku. Poškozenou láhev vyměňte za bezvadnou. Jehlový ventil vařiče musí být v uzavřené poloze.


C ampingový plynový vařič Solo. Jednoplotýnkový plynový vařič na kg láhev. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky