středa 1. července 2020

Trouba amica návod

Kuchyňské linky s vestavěnými spotřebičemi jsou čím dál tím víc oblíbenější a zabydlely se již v mnoha domácnostech. Tato trouba vám nabídne pečících programů a možnost použít pečící termosondu, která umožní kontrolu teploty velkých porcí pečeně. Stačí vpíchnout termosondu do připravovanéh. Tato webová stránka používá soubory cookies. Zásady používání cookies.


Pokud s jejich použitím nesouhlasíte, můžete zde změnit nastavení prohlížeče.

Překvapí vás řadou vylepšení, detailním zpracováním a inovativním vzhledem, který jim vynesl uznání i na mezinárodní úrovni. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod je nedílnou součástí výrobku. Vestavná trouba amica tes 18m x. Díky němu je pečení mnohem snazší a bezstarostnější.

Kontroluje za vás pečení a samotné vypnutí trouby. Ta pracuje v úsporné energetické třídě A, která je šetrná k životnímu prostředí a zároveň. Speciální program Rychlý ohřev dokonce dokáže předehřát troubu na 1°C za minuty, což je o rychlejší než u standardních trub. Kvůli zamezení nešťastným nehodám je třeba návod k obsluze přesně dodržovat. Amica AMMF20E1W – český návod.


Trouba lze obsluhovat pouze po seznámení se s tímto návodem. Trouba je určen výhradně k využití v domácnostech. Trouba , který opustil továrnu byl před zabalením důkladně prověřen na kontrolních stanovištích ohledně jeho bezpečnosti a funkčnosti.


Prosíme Vás, aby jste si před uvedením zařízení do provozu důkladně pročetli návod k obsluze. Dodržování v něm uvedených pokynů Vás ochrání před nesprávným používáním. Multifunkční trouba o objemu 66l, teleskopickými výsuvy plechů s funkcí STOP a tlumeným zavíráním dví.


Energetická třída A garantuje nízké účty za elektrickou energii. Trouba o objemu litrů vám perfektně poslouží řadou různých programů, které usnadní přípravu každého jídla. Snadno ohřeje či ugriluje jakýkoli pokrm a inteligentní funkce rozmrazování navíc umožňuje přizpůsobit teplotu a dobu přípravy podle váhy a druhu potraviny. Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. Vhodné pro kuchyně IKEA METOD ano.


Jistěže, víme si pochutnat i na jídle v restauraci, ale v domácím je i kousek lásky. Proto křupavé a krásně propečené jídla z domácí kuchyně, v domácí atmosféře, jsou neocenitelnými zážitky.

Jedná se o troubu zařazenou. Na tejto stránke môžete získať návod na obsluhu: AMICA Kombinovany sporak - Sporák - je k dispozícii na stiahnutie zadarmo. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod. MSYX - Rúra na pečenie - je k dispozícii na stiahnutie zadarmo.


Je vybavena senzorovým ovládáním, které zajistí rychlou a přesnou obsluhu. Na výběr máte z funkcí trouby vč. Elegantní a ergonomické zamačkávací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky