pátek 24. července 2020

Sololitová deska

Dřevovláknité desky jsou aglomerované materiály vyrobené z dřevních vláken s přídavkem lepidla a aditiv zlepšující vlastnosti desek. Mohou být vyráběné mokrým a suchým způsobem. Jedná se plošný materiál, který je využíván hlavně v nábytkářském. Deska z lisovaných pilin a pojiva, kterou je možné použít jako podklad pro malbu. Jedná se o levnou alternativu k plátnu na desce, prakticky nejlevnější možný materiál vhodný pro malbu olejem i akrylem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. SOLOLIT je surová dřevovláknitá deska vyráběná mokrou cestou, z jedné strany hladká. Deska je vhodná pro nábytkářský průmysl (dna zásuvek, záda skříní), stavební průmysl a výrobu obalů.


CHARAKTERISTIKA A POUŽITÍ dřevovláknitá deska surová, mokré výroby, neopracovaná, jednostranné hladko. POUŽITÍ: Pro další povrchovou úpravu, obalový materiál, ve stavebnictv. Použití pro další povrchovou úpravu, obalový materiál, ve stavebnictví, v nábytkářské a truhlářské výrobě.


Běžná cena 6Kč 5Kč 4Kč bez DPH.

Jsou velkoplošné materiály, které se vyrábějí splstěním speciální rozvlákněné lignocelulózové hmoty mokrou cestou. Velkoobchod s dřevařskými materiály. Výhradní zastoupení německé firmy GEBHARDT HOLZ-ZENTRUM pro ČR a SK. Devovláknitá deska surová - MDF MDF deska jakost l. Prodám přebytek sololitových desek.


K použití s izolací Knauf , ISOVER atd. Plátna a šepsované sololity. Kvalitní sololitová deska na jejíž svrchní straně je nalepeno malířské plátno upravené univerzálním šepsem.


Na nástěnku jsem použila:starý rám,který jsem natřela,sololitovou desku, koupenou na míru v OBI. Deska plošných spojů (obr. 6) obsahuje součástky.


Překližky - sololitov desky, inzerce. SPÁROVKA DUB,BUK, SM, - řezání na míru, desky,schodnice. Desky na regál z dřevotřísky.


Olejová barva je druh pomalu schnoucí barvy, který se skládá z částic pigmentu suspendujících v zasychajícím oleji, nejčastěji lněném. Viskozitu barvy lze měnit přidáním rozpoštědla, například terpentýnu. Výroba a prodej pracovní, kuchyňské desky a stoly, podlepené dřezy.


Polykarbonátové desky - polykarbonát Komůrkový ( dutinkový ) polykarbonát Makrolon, plný a trapézový polykarbonát, PVC a sklolaminátové desky. Pevná sololitová deska mm silná (sololit nahradil klasickou dřevitou lepenku pro svoji lepší stabilitu, pevnost a odolnost vůči vlhku), která je na svrchní straně polepena klasickým malířským šepsovaným plátnem s bílým univerzálním šepsem vhodným pro veškeré techniky, např.

Na desky se dá malovat všemi malířskými technikami jako např. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Sololaková deska síla mm.


Objednejte si sádrokarton v našem eshopu. Zajišťujeme dopravu po celé ČR, garantujeme vysokou kvalitu doručení. Sádrokartonové desky umožňují rychle, levně a kvalitně měnit interiér vašeho bytu, kanceláře, i jiných bytových, či nebytových prostor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky