čtvrtek 9. července 2020

Výroba topných těles

Naše firma Vám dodává topná tělesa, topné výseče, topné. Možné je i dodání samotných topných spirál. Nabízíme k prodeji různé druhy odporových drátů a pásků (okamžitě k dispozici 1rozměrů). Návrh a výroba topných těles.


Na základě vašich podkladů, výkresové dokumentace, dodaného i nefunkčního vzorku pro vás navrhneme a vyrobíme topná tělesa, topné pásy, topné patrony a keramická topná tělesa přesně na míru.

Vyrábíme širokou škálu topných těles. Topná tělesa dělíme na topné pásy, topné patrony a ostatní typy. Specializujeme se na výrobu a dodávky elektrických topných těles. Námi dodávané topné patrony a tělesa jsou vhodná pro různá odvětví průmyslu, např. Tradeko, výrobce topných těles , tradice, kvalita, spolehlivost.


Zakázková výroba keramických topných těles Previous Next Náš výrobní program je zaměřen na zakázkovou výrobu keramických topných těles , jsme český výrobce a dodavatel topných těles dle požadavků zákazníka - ELKOP Technik s. Naší hlavní činností je výroba elektrických trubkových topných těles , která se používají v řadě aplikací, např.

Součástí těchto topných těles je vestavěný analo-gový termostat s možností regulace teploty v roz-mezí - 120°C. Tato tělesa je možné dodat v tyčovém nebo úhlovém provedení. Tělesa jsou vhodná především pro menší nádrže ve kterých je třeba automaticky udržovat konstantní teplotu.


Spolupráce se společností Subsystem. Proto flexibilně reagujeme na Vaše potřeby a přání, nejsme omezeni předem daným sortimentem. Acim-Jouanin pro automobilový průmysl probíhá již řadu let, a to k naší plné spokojenosti. Oceňujeme vstřícnost, rychlé jednání a včasné dodávky.


V neposlední řadě také ochotu nabídnout řešení nadstandardních požadavků. Zabýváme se výrobou a opravou topných těles , kruhů, manžet, výsečí a topení na trysky. Prodáváme topné výseče, plochy i patrony, vinuté topné spirály, izolační hmotu, kabely a vodiče.


Společnost Acim-Jouanin je největším evropským výrobcem průmyslových topných těles , topných patron, topných desek a pásů. Naše výrobky se vyznačují špičkovou kvalitou a vysokou spolehlivostí. Používejte naše topná tělesa a snižte tak svoje výrobní náklady. Papírové sáčky do vysavačů.


Firma ELKOP Vám nabízí výrobu elektrických topných těles pro plastikářský a potravinářský průmysl.

Pro uspokojení náročnějších zákazníků vyrábíme a dodáváme isolační dvojskla, trojskla sestavena ze všech druhů skel s cílem dosáhnout co nejlepší zajištění tepelné pohody námi dodávaných ditermů. Výroba topných těles a topných patron. Tato webová stránka používá cookies pro personalizaci obsahu, reklam, analýzy návštěvnosti a další účely.


TĚLES Technické parametry Ceník topných těles Návody k obsluze Certifikáty CNC. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Nabízí také technické poradenství a komplexní řešení problematiky elektrického ohřevu.


Do portfolia společnosti patří i válcové a ploché topné pásy, topné patrony, topné tyče, termočlánky. Kč - Kovovýroba Kučera. Použití: výroba topných těles , částí strojů, potrubí, odlitků atd.


Toto zpracování – zkujňování – spočívá na snižování obsahu uhlíku a dalších přimíšených prvků. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Kovosta - flui SCHULTE INFRA s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky