pondělí 6. července 2020

Solnička a pepřenka

Solnička a pepřenka patří na stůl. Oba typy koření se běžně nepoužívají pouze při samotném vaření, ale také pro dochucování jídel, která jsou již naservírována. K tomu je ideální používat solničku a pepřenku.


Tyto nádobky slouží ke snadnějšímu kořenění. Ne vždy se nám totiž podaří odhadnout dávku. A můžeme si vybrat z celé řady barev, tvarů i dekorů.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dokonce velmi často používané našimi klienty i jako dekorace. Vždy je tak můžete mít po ruce a jejich pěkný design ozdobí Váš prostřený stůl.


Solnička a pepřenka

Do myčky lze dát pouze. Set se skládá z jedné pepřenky, jedné solničky a podstavce. Dárkové solničky a pepřenky, idary. Sada - slánka a pepřenka.


Skladem (ks) Třídílný set porcelánové solničky, pepřenky a podtácku s veselým motivem z kolekce Kočky ve měste. Dodáváme v barevné kartonové krabičce. Kořenky vyrobené z odolného skla, plastu či nerezu. Naší specialitou jsou kořenky v otočném stojánku.


Solnička a pepřenka

Vsaďte s TESCOMOU na praktičnost i styl! Zamilovaná solnička a pepřenka. Potrpíte si na romantické doplňky domácnosti? Pak by na Vašem jídelním stole neměla chybět zamilovaná solnička s pepřenkou.


Jedná se o dva objímající panáčky, solničku a pepřenku, kteří navodí příjemnou romantickou atmosféru. Překvapte svou lásku u stolu touto zamilovanou dekorací. Vynikající do domácností i gastronomických zařízení, vyrobeno z odolného skla a prvotřídní nerezavějící oceli. Detailní popis produktu Krásná bílá keramická solnička s pepřenkou s květinovým vzorem růžové barvy.


Solnička a pepřenka

Pepřenku a solničku upotřebí každá domácnost a kdo má rád keramiku a věci s motivem květin, tak se mu jistě tato krásná souprava bude na stůl hodit. Popis: Skleněná solnička a pepřenka s odšroubovatelným uzávěrem. Osobní předání v Olomouci.


Případně zaslání přes Českou poštu jako doporučený balík za 9- Kč nebo přes Zásilkovnu za 6- Kč. Mlýnek na sůl a pepř z nerezové oceli v černé dárkové krabičce. Značkový produkt André Philippe. Rozměry: × × cm.


Doba dodání do pracovních dnů. Porcelánová solnička a pepřenka , které byly navrženy českými designery pod prvotřídní značkou By-Inspire, s jemným a originálním černým vzorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky