pondělí 13. července 2020

Spa resort lednice

Svěřte se do péče odborníků na relaxaci a nechte se královsky hýčkat. The non-smoking hotel offers comfortable accommodation and thanks to the own unique iodobromine spring water provides therapeutic spa treatments at the highest level. Lednice - lázně v zahradě Evropy.


It features a spa area and offers free Wi-Fi. Some of the spacious and modern rooms at the property are air-conditioned.

They feature cable TV, a seating. V hotelu se nachází stylová konferenční místnost s veškerým vybavením a kapacitou až osob. Nekupujte zajíce v pytli. Podívejte se, co vše hotel nabízí.


Aktuální informace o službách. Spolehněte se na Penzion. Rádi vám poradíme a pomůžeme s rezervací ubytování. Latest starting price for this hotel).

Ubytování v hotelu tak nabízí v blízkost mnoha památek UNESCO a čekají Vás i další. Hotel má kapacitu osob a poskytuje veškeré odborné wellness a lázeňské procedury, na které si vzpomenete. Kontaktujte nás pro bližší informace.


Ideální místo pro relaxaci. Rezervujte si pobyt ještě dnes. The property comprises air-conditioned guestrooms. Nachází se u nové lázeňské kolonády a poskytuje kvalitní služby pod jednou střechou.


Udělejte si nevšední dovolenou ve všedních dnech! Letní pobyt s rodinou v lázních. Kategorie: Spa Resort Ledn. Each room has a balcony.


Hotel nabízí kromě luxusního ubytování pro náročné hosty také pestrou nabídku léčebných a wellness procedur. Boat trips, wine tastings, and horse-drawn carriage rides can be organised on request. Electrotherapy treatments, massages and balneotherapy treatments are provided in the spa area.


Nearby points of interest include a minaret and a castle. It offers luxury accommodation near the magnificent castle and a wide range of health and wellness treatments. Svojim návštevníkom ponúka luxusné ubytovanie v tesnej blízkosti skvostného zámku a pestrú škálu liečebných a wellness procedúr.

SPA RESORT LEDNICE , to jsou skvělé služby na skvělém místě! Resort nabízí komfortní ubytování ve prostorných pokojích, apartmá a luxusním Knížecím apartmá. Jak byli návštěvníci spokojeni se službami a obsluhou? Přečtěte si pobrobná hodnocení a objednejte si ubytování online. Zvýhodněný mimovíkendový pobyt zahrnuje vstupní lékařskou konzultaci, na základě které absolvujete léčebných procedur, neomezený vstup do bazénu s léčivou jodovou moř.


Tento areál je rájem historických památek, památek UNESCO, překrásné přírody a jiných turistických zajímavostí. Hotel se skládá ze tří samostatných, vzájemně propojených budov a nově postaveného wellness. Poznávejte okolí na koloběžce, nebo si zahrajte adventure golf.


Užijete si i koupel, masáž a privátní infrasaunu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky