úterý 7. července 2020

Vestavná vinotéka siemens

Vestavná vinotéka iQ 7s nastavitelnou teplotou v rozmezí 6-14°C a touchLight. Aktivace osvětlení při dotyku na nerezové madlo. Osvětlení touchLight se samo ztlumí po několika minutách. Avintage AVI94X3Z vestavná vinotéka třízónová, lahví, stříbrná.


Skladem v eshopu - odeslání ihned Doručení k Vám již za 1-dny. Siemens Vinotéka vestavná KF18WA43. Dobrá zprává ale je, že obecně je vestavná vinotéka tišší než volně stojící model, záleží ale zejména na velikosti a užitném objemu. Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s tím, že váš nákup bude sledován (viz ujednání o ochraně osobních údajů).


Nechte se okouzlit maximální flexibilitou. Díky praktickým funkcím, jako jsou výškově nastavitelné postranní díly a sklopné stojánky, vše najde své místo - dokonce i velké naběračky nebo malé čajové lžičky. Značková vestavná vinotéka se skleněnými dveřmi bez rámu s dvojitou izolací a nerezovým tyčovým madlem.


Vinotéka je vybavena elektronickou regulací teploty - LED ukazatel, automatickým odmrazováním, funkcí superchlazení. Vinotéka na fliaš Vstavaná Trieda energetickej účinnosti: A Spotreba energie: 1kWh. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Příborová zásuvka je dodatečnou úložnou úrovní, a díky svému designu nenabízí prostor pouze pro příbory, ale také pro naběračky, salátové servírovací příbory a dokonce i menší porcelánové kousky. Ideálnym prípadom by bol vínna pivnica, avšak ten nie je dostupný pre každého. V našej ponuke si môžete vyberať z voľne stojacich alebo vstavaných vinoték v dizajne, ktorý Vám bude vyhovovať.


Vinotéka Vám zaručuje, že teplota Vaša obľúbeného vína bude vždy podľa Vašich očakávaní. Každý, kdo má víno opravdu rá pro něj chce to nejlepší. Nepatříte-li k vlastníkům sklípku, pak se vám k tomuto účelu bude hodit vinotéka , případně vitríny na víno.


Lahve v nich budou mít nejen důstojný prostor, ale i vhodný sklon a teplotu k delšímu uchovávání. Je rozdělena na zóny – pro bílé a pro červené víno. Teplotu je možné nastavit zvlášť od 6–12°C v horní zóně a 12–22°C ve spodní zóně. Aktuální teplota je zobrazena na digitálním displeji. Každá vestavná vinotéka obsahuje plán na vestavbu a podrobný návod.


Vestavné vinotéky, jsou přímo určené k zabudování do Vaší linky, baru, stěny, atd. Na všechny vestavné vinotéky je doprava ZDARMA. Zavolejte nám a rádi poradíme s výběrem. Každá sklenka vína bude schlazena na správnou teplotu. Vestavná domácí vinotéka je taková speciální chladnička, kde ovšem nedělají vašim lahvím oblíbeného moku společnost žádná vajíčka, máslo, nebo paštika.


Je to zařízení hodné pro váš archiv a vybavení, které bude zvenku i zevnitř obdivovat každá vaše návštěva. Mohou být umístěny do kuchyňské linky, obývací stěny, nebo kamkoliv budete chtít. D-horký vzduch plus, samostatný dolní ohřev, cirkulační gril, vario-v. Prodám vestavnou vinotéku.


Obě chladící zóny umožň. Chladničky Humibox jsou ideálním doplňkem každého milovníka vín. Naše elegantní vinotéky vám poskytnou optimální prostor pro správné skladování vín, abyste je mohli podávat při ideální teplotě. Probíhající akce Vestavná v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky