pátek 31. července 2020

Vestavná myčka 45

Vestavná myčka 45

Oproti standardní 60cm variantě zabere méně místa a zvládne umýt 8–sad. Před pořízením zkontrolujte rozměry myčky v produktovém. Naše nová myčka nádobí na trh přináší první přídavné ostřikovací rameno, které dosáhne do všech koutů a na každý kus nádobí. Každý mycí cyklus vám díky pře.


Díky užším rozměrům se vejde i do menší panelákové kuchyně, kde se bojuje o každý centimetr. Tyto vestavné myčky mají přiznaný ovládací panel s velkým digitálním displejem, což usnadňuje jejich používání. Vestavná myčka nádobí Čelní stěnu přístroje můžete zakrýt dvířky v dekoru kuchyňského nábytku pro jednotný design. Případně lze použít nerezová čelní dvířka s úpravou CleanSteel od Miele. Všechno si musíte rozmyslet, abyste byli připravení ještě předtím, než vůbec nějaký spotřebič koupíte.


Najděte to nejideálnější místo, které pro jistotu několikrát přeměřte a napište si, jakou hloubku a šířku může myčka mít. Pojme až sad nádobí. Co se týká spotřeby elektrické energie, ta jí mírně nadprůměrná. Vody spotřebuje naopak méně než je obvyklé. Je vybavena většinou funkcí, chybí ji pouze dětská pojistka.


Vestavná myčka 45

Tato plně integrovaná myčka nádobí z řady Poseidon disponuje funkcemi jako například oblíbený odložený start, poloviční náplň, extra oplach nebo sušení a samozřejmě také automatickou funkcí pro tablety All in one. Zobrazuje se produktů Seřadit podle. V průběhu mytí promítá na podlahu červený světelný paprsek. Myčka patří do energetické třídy A. Když je nádobí umyté, barva se změní na zelenou. IKEA - MEDELSTOR, Vestavná myčka , šedá, Záruka let.


Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. A je myčka stejně účinná? Jakmile program skončí, ozve se tlumený zvukový signál.


Systém DuoPower Kromě stříkacího ramene umístěného na dně je zde i dvojité ostřikovací rameno DuoPower umístěné v horním koši, které zajišťuje optimální mytí nádobí. Můžete vybírat z vestavných, volně stojících a plně integrovaných myček. Siemens SN578S36TE vestavná myčka nadobí. S účinností mytí a sušení A, spotřebou vody 9l a hlučností 47dB bude vaše nádobí dokonale čisté, navíc vám ušetří spoustu vody a elektrické energie a výsledkem budete ohromeni.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Vestavná , plně integrovaná, úsporná a tichá myčka se skrytým ovládacím panelem, která nabízí dostatečné množství funkcí. To je praktický pomocník do každé domácnosti. Funkce Aqua stop hlídá, aby z myčky neunikla voda.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Většinu zboží zasíláme okamžitě.


Hlučnost díky invertorovému motoru dosahuje dB. Ovládání je umístěno shora. K dispozici je mycích programů s možností odloženého startu o hodin. Tato nová myčka nádobí na trh přináší první přídavné ostřikovací rameno, které dosáhne do všech koutů a na každý kus nádobí.


Plně integrovaná vestavná myčka šíře 45cm je určena pro sad nádobí, Auto program.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky