úterý 21. července 2020

Spiralizér tescoma

Během používání je spiralizér HANDY přichycen na plochu kuchyňské linky účinnou přísavkou. Spiralizer , Hand held Vegetable Spiralizer , In Vegetable Slicer Adjustable Non-Slip Lightweight Veggie Cutter Spiral Slicer,Perfect for Carrot, Cucumber, Potato, Zucchini Noodle Spaghetti Stainless Steel Vegetable Spiralizer Small Handheld Cucumber Carrot Spiralizer Slicer Multi-Function Cooking Food Spiralizer Grater Cooking Accessories 5. Made of high-grade stainless steel, with protective guard for the blade for safe storage. Tenké nudličky z červené řepy, dlouhé okurkové špagety nebo spirály z ředkviček.


Možná jste si kvůli velmi efektnímu a praktickému zpracování syrové zeleniny v minulosti koupili spiralizér. Tri čepele z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, ľahké pripevnenie na plochu účinnou prísavkou. Hundreds of items are now available to order online at the click of a button - and delivered to your front door. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Spiralizér je výborný prostředek pro rychlé strouhání ovoce a zeleniny do tvaru ozdobných a stejnoměrných spirál. Lze je využít také pro ozdobu zeleninových i ovocných salátů, domácí výrobu spirálových chipsů z brambor, zeleninových špaget a různě širokých nudlí. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Připravíte s ním snadno a rychle mnoho zdravých a chutných originálních pokrmů. Se spiralizérem HANDY připravíte snadno a rychle druhy ozdobných spirál ze zeleniny nebo ovoce.


TESCOMA spiralizér HANDY, čepele. V čem Spiralizér HANDY vyniká? Je vynikající pro přípravu nudliček, špaget a spirálových plátků z. Mnozí z vás už jistě nějaký spiralizér v akci viděli, nejčastěji asi na farmářských trzích, kde se s jeho pomocí připravují oblíbené bramborové spirály na špejli.


Tyto spiralizéry jsou však na tzv. KitchenAid značně odlišuje #128578; Využívá totiž hnací sílu motoru kuchyňského. Spiralizér Brava je jednoduchý a jeho používání v kuchyni je naprosto bezpečné. Budget Spiralizer Review with Recipe – Duration: 10:24.


Excellent for making decorative carrot spirals. Cut the end of the cucumber. Great prices on your favourite Home brands, and free delivery on eligible orders. How Zoodles And Spirals Will Change The Way You Eat Veggies. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Pripravíte s ním ľahko a rýchlo veľa zdravých a chutných originálnych pokrmov. Tescoma Spiralizér HANDY, čepele Značka:.


Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z d. Spiralizér má čepele z nerezavějící oceli, se kterými vytvoří ozdobné spirály, špagety a nudličky, které promění ovoce a zeleninu v lahodnou pochoutku nejen pro příznivce RAW stravy. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Espiralizador, cuchillas Espiralizador, lâminas. Oblíbené jsou zejména bramborové spirály, cuketové špagety i zeleninové nebo ovocné saláty. Produktet er endnu ikke bedømt.


Pris ved køb af , 39DKK. Du kan nu lave nye lækre retter og ny pynt på dine klassi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky