středa 29. července 2020

Zavařovací sklenice

Vyberte si zavařovací sklenice , sklenice na med z naší bohaté nabídky. Nabízíme ke sklenicím na zavařování barevné uzávěry - víčka. Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu.


Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd.

Najdete zde i náhradní gumové těsnění, spony a další příslušenství, a tak sklenice můžete používat opakovaně velmi dlouhou dobu. Tato velikost s objemem 3ml je nepostradatelná pro kohokoli, kdo rád a často zavařuje potraviny. Balení sklenic obsahuje ks.


Prodáváme levné zavařovací sklenice , plechovky, víčka na sklenice a zavařovací potřeby. Vlastní sklady, maloobchod i velkoobchod. Víno Destiláty a Nápoje.


Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck. Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka.

Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování. Kilner Kulatá zavařovací sklenice Made in England. Hrdlo na víčka se závitem TWIST o pr. Rozměry: objem 7l, pr.


Sklenice zavařovací OKURKÁČ. KILNER kulatá sklenice 3ml, šroubovací - Kilner. Kitchen Craft Klasická zavařovací sklenice se šroubovacím víčkem 9ml KCJARRD2. Dóza Quattro Stag 15l. Na trhu je k dostání široké spektrum zavařovacích sklenic, od klasických až po designové kousky.


Nejběžnějším modelem jsou klasické zavařovací sklenice. Jsou vhodné k zavařování kompotů, okurek, nebo zeleninových směsí a to hlavně díky pevnějšímu uzavření. Nakupte u nás kvalitní sklenice značek Gastro, Arcoroc a dalších. Rádi vám poradíme s výběrem.


Vybírejte z 1produktů v kategorii zavařovací sklenice. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Zavařovací sklenice využijete nejen při tvorbě domácí marmelády.


Zavařit lze vše jedlé s vaší zahrádky.

Vybavte si kuchyni na KIKA. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Video 3Kč (vč.


DPH) Skladem Koupit Přidat k oblíbeným. Zobrazeno z celkem produktů v této kategorii. Voda až po okraj 2ml. CENA ZA KUS JE KČ 2-. Jeden kus váží cca 3g.


Skvěle se hodí na ledový čaj,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky