středa 29. dubna 2020

Stojan na drepy

Multifunkčný stojan na drepy vám ponúka kombináciu stojanu na drepy , bradlá a hrazdu. V prípade záujmu mi volajte alebo píšte. Môžete pozrieť aj ostatné moje inzeráty. Rozdíly jsou kromě kvality mechanického provedení a masivnosti rámové konstrukce ve výšce do které lze dřepovací stojan nastavit (některé lze tedy využít i na dřepy) a šířce stojanu.


Prodám polohovací stojan na sissy dřepy za 4. Jsem schopen vybavit téměř celé fitness- mrkněte na mé další inzeráty.

Barva konstrukce bude na přání podle barevné palety RAL, barva koženky na výběr z několika druhů. Všechno fitness vybavení vyrábíme z kvalitního hrubostěnného materiálu 3mm. Môže sa používať aj pri bench pressoch, keď sa k nemu pridá lavica. Zostavy slúžia na komplexné posilňovanie.


Bench press a multipress stojany sú klasické stoajny, ktoré sa kombinujú s multifunkčnými lavičkami, prípadne sa využívajú samostatne. Možno tak vykonávať štandardné cviky, medzi ktoré patria drepy so záťažou, výpady so záťažou alebo mŕtvy ťah. Na stojanu na dřepy cvičíte dřepy, benchpress, tlaky na ramena a další velké množství cviků pro celé tělo. Nastaviteľný voľne stojaci oceľový stojan na drepy značky Strengthshop.


Nastaviť je možné výšku aj šírku, tak aby Vám čo najlepšie vyhovovali.

Profil konštrukcie je 50x50x2mm. Výhodou sú nastaviteľné bezpečnostné zarážky a šírka stojana. Na objednávku (7-dní) €24bez DPH. Taktiež na udržiavanie poriadku v priestoroch, kde sa cvičí, sa používajú stojany na rôzne adaptéry.


Zároveň chránia samotné cvičebné náradie pred poškodením a zbytočným oderom. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Stojan pre drepy a iné tréningové využitie. Nově přehlednější a rychlejší. Ak však chcete zabezpečiť lepšiu stabilitu, táto možnosť je samozrejme k dispozícii vďaka dieram v spodnej časti.


Stojany na drepy nie je potrebné ukotviť do zeme. Súčasťou stojana sú aj kvalitné držiaky na olympijskú tyč - J-Háky Premium. Tento stojan na drepy a benchpress momentálne nedržíme priamo skladom, preto je potrebné počítať s dodacou dobou cca týždeň. Tento tovar nedržíme momentálne na sklade, preto je len na objednávku!


Kompaktný a kvalitný stojan na drepy vyrobený na Slovensku. Každá stojka ma 1laserom rezaných otvorov, ktoré mu zabezpečujú. Marbo MP-S2stojan na drepy. Je vyrobený zo silného oceľového profilu 80x40xmm, vďaka čomu je m. STARX fitness využijete na crossfit cvičení nebo rozvoj síly.


Na stojanu se cvičí dřepy, benchpress, tlaky na ramena a další velké množství cviků pro celé tělo.

Výhodou stojanů je, že v sobě mají zabudováno mnoho vertikálních držáků, které jsou vhodné pro. Stojanová konstrukce na činku doplněná praktickou hrazdou. Představujeme profesionální vybavení CrossFit a funkční fitness, které se skládá z Power Racků, Rigů, Wall Racků, Laviček a mnoha doplňků, které se připojují k našim produktům pro komerční nebo domácí použití. Ostatné varianty sú v inej cene. Ideálne pre domácu posilňovňu vzhľadom k malým rozmerom.


Jednoducho rozšíriteľný na kompletnú domácu posilňovňu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky