pondělí 20. dubna 2020

Sporák mora sklokeramická deska

Sporáky se navíc pyšní velkým praktickým objemem. Všechny sporáky nabízíme v několika barvách, v různých šířkách i provedeních (např. sklokeramická varná deska ). Ke každému sporáku MORA navíc dodáváme široké spektrum originálního příslušenství. Více informací o sporácích MORA naleznete v sekci Poradna. Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí.


Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství.

Sklokeramické varné desky. DESKA VAŘIDLOVÁ SPORÁK MORA 254D12. Při vaření na sporáku Mora C 6BW vám bude nápomocná sklokeramická deska. K dispozici má varné zóny. Samozřejmostí jsou ukazatelé zbytkového tepla, což je efektivní pomocník k dovařování připravených pokrmů nebo udržování pokrmu při správné teplotě.


Povrch varné desky je naprosto hladký, a tak nebudete mít. Mora MORA sklokeramická deska VDST642FF. Ty jsou vybaveny ukazatelem zbytkového tepla, díky čemuž je možné zjistit, která varná zóna je horká a předejít popálení.

Ovládání varné desky je dotykové. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Litinový sporák se opravdu vyplatí jenom těm, kteří mají v domě zdroj nižšího elektrického napětí. V nabídce jsou totiž modely s třemi varnými zónami pro plnohodnotné fungování při zapojení na 230–2V. Už její název vypovídá o tom, z čeho je vyrobena – ze skla a keramiky.


Prodám roky používaný elektrický sporák Mora se sklokeramickou deskou, na 3F, pěkném stavu,jak nový,z důvodu stěhování. Slokeramický sporák Mora C 818AI Elektrický sporák Mora C 818AI se sklokeramickou deskou se v moderním celonerezovém designu stane dominantou vaší kuchyně. Náhradní díly sporáků Mora , Gorenje a mnoha dalších značek.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Trouba je vybavena programy pečení včetně funkce otočného rožně, neocenitelné pomůcky pro milovníky grilovaného masa. Je tak do značné míry nejlepší variantou elektrického sporáku.


Oproti indukci hrozí připálení při přetečení, jelikož dochází k ohřevu desky pomocí spirály. V troubě vybavený horkovzdušným ventilátorem pro horkovzdušné pečení, sklokeramická deska. Plotýnky jsou ve výborném stavu.

Výška 8 šířka 5 velmi dobrý stav, dá se lehce stěhovat – není těžký. Plně funkční, na 220V – ihned k použití na běžnou z. Rozhodli jste se pro koupi nového sporáku? Vyzkoušeli jste již osvědčenou českou značku Mora ? Seznamte se se sklokeramickým sporákem Mora CS 7GW. Skládá se ze sklokeramické desky a multifunkční trouby MF6.


Hospodyňky zajisté ocení časový spínač s. Sporák Mora C 1BW kombinuje sklokeramickou varnou desku s troubou a přidává výbavu, která vám usnadní vaření. Kromě důležitých funkcí pro vaření potěší i jednoduchou údržbou díky technologii EcoClean, se kterou bude trouba zářit čistotou i při pravidelném každodenním používání. MORA C 5AW PREMIUM - elektrický skloker.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky