pondělí 27. dubna 2020

Trouba horkovzdušná

Díky ní pozvednete vaše kulinářské umění na novou úroveň. Trouba has many of the qualities NHL teams want in a defenseman: a big body, toughness, solid skating ability and a har heavy shot. Hitem posledních let je horkovzdušná trouba, která zajistí lepší přípravu jídla za použití horkého vzduchu. Pokud je s kruhovým topným tělesem, dokáže udržet konstantní teplotu v celém prostoru trouby.


Její předností jsou ventilátory, které rozpohybují horký vzduch v celém prostoru trouby. Díky tomu je trouba výkonnější a výsledek pečení rovnoměrný. Moderní typ trouby, který pracuje na principu ohřevu za pomoci páry.


Potraviny si uchovávají vitamíny a živiny. Ventilátor částečně zaostává za kruhovým topným tělesem, a to především v konstantní teplotě či rychlosti přípravy. C vyššia teplota než pri obyčajnom pečení horný a dolný á ohrev.


Stačí si přednastavit parametry a trouba vše upeče za vás. Naše trouby se velmi rychle a snadno čistí – s technologií SmartClean se trouba sama vyčistí párou. Horkovzdušné trouby jednoduché, programovatelné. Centrální ovládání je snadnější než kdykoli dřív.


To vše v nadčasovém designu. Popis Vestavná horkovzdušná trouba Gorenje B2O737E24XG, A Mimořádně odolný a hladký povrch Kvalita a typ smaltu jsou pro chod trouby důležité, proto je spotřebič opatřen vysoce odolným a pevným materiálem SilverMatte. Podmínky záruky jsou popsány v samostatné zárukové brožuře.


Tento výrobek nese označení CE. Režim horkého vzduchu je ideální pro kuře, ryby nebo přípravu dvou jídel najednou. Pečení si hravě poradí s vepřovým nebo hovězím masem, trouba je připravena i pro grilování klobás či kotlet. Pro milovníky sladkého slouží režim pečení, který dokáže.


Jste milovníky mražené pizzy? Připravujete rádi nákypy? Chystáte někomu catering? U nás najdete troubu či vestavnou troubu pro každého. Všechny mají funkce a integrované doplňky pro snazší a zábavnější vaření.


Samočisticí systém Pyrolýza vám usnadní práci s čištěním a trvale zajistí dokonalý vzhled trouby, díky schopnosti spálit při vysoké teplotě všechny nečistoty. Vestavná plynová horkovzdušná trouba HSB 7G je unikátní bezkonkurenční produkt. Využijte dnešní slevový kupon TEKA- stačí zadat v objednávce.


Petra Stupky přednastavených programů LED dotykový display regulace teploty - 2°C. Nejlepší vestavné trouby. Pro ty, kteří svou kuchyň mají teprve na papíře, představují vestavné spotřebiče ideální volbu. Beze zbytku totiž zaplní místo v kuchyňské lince, nepůsobí rušivě a mohou být umístěny tam, kam se hodí nejvíce.


Trouba horkovzdušná

Plně funkční, předvedu, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. R s rychlým dodáním do prac.


Ventilátor nám zaručí dobré proudění vzduchu a zabrání smíchávání vůní jednotlivých jídel, topné těleso pak zajišťuje dostatečný přísun.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky