středa 15. dubna 2020

Tescoma president 6 0 l

With a pressure indicator, safety components and solid grips. Made of high-grade stainless steel and resistant plastic. Cieľom Heureky je čo najviac vám uľahčiť nakupovanie a poradiť s výberom toho správneho obchodu. Lis na česnek PRESIDENT , s čistítkem - Vynikající pro snadné lisování česneku, opatřeno multifunkčním čistítkem. Opatřeno indikátorem tlaku , pojistkami a masivními úchyty, vyrobeno z prvotřídní.


Excellent for preparing fruit and vegetable smoothies, milk cocktails, baby purées, etc.

With pulse function, solid glass container and travel bottle. Blades of high-grade stainless steel. Luxusní tlakový hrnec se snadným nastavením ideálního tlaku IDEALCOOK pro rychlou a šetrnou přípravu všech obvyklých pokrmů. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Hrnec, pánev i pekáč v jednom – objevte nádobí PRESIDENT Stone, které navždy změní vaše vaření. A PRESTO kukta első osztályú rozsdamentes acélból készült, lehetővé teszi az alacsony és magas nyomás alatt történő főzést, ideális az ételek gyors és egyszerre gazdaságos elkészítéséhez.


Vyrobeno z odolné slitiny ušlechtilých kovů, čistítko z kvalitního plastu.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pojďte taky dělat tlaky! S tlakovým hrncem PRESTO všechno zvládnete rychleji, šetrněji a bezpečněji, což je u tohoto typu hrnce zvláště důležité.


Na pojistky a masivní rukojeť se můžete plně spolehnout. Se soupravou tlakových hrnců PRESTO DUO všechno zvládnete rychleji, šetrněji a bezpečněji, což je u tohoto typu hrnců zvláště důležité. Tescoma offers a complete range of kitchen equipment, cooking tools and table settings. Find out all the details about the product line President ! TESCOMA WORLD Tescoma worldwide. We use cookies to give you the best experience on our website.


Unsubscribe from Tescoma Slovensko? Tlakový hrniec PRESIDENT 4. Für Versand nach Österreich, ben Sie bitte PRÄSIDENT Tescoma l 70746. For shipping to the United Kingdom visit this page PRESIDENT Tescoma 6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELNÖK Tescoma l 70746.


Luxusný kuchynský riad s prvotriednym antiadhéznym povrchom vhodným pre kovové kuchynské náradie. Pokrmy sa na nepriľnavom povrchu s charakterom nelešteného prírodného kameňa nepripaľujú, varenie je rýchle a rovnomerné.

Vynikajúci na prípravu ovocných a zeleninových smoothie, mliečnych kokteilov, detských pyré a pod. S funkciou pulzného mixovania, masívnou sklenenou nádobou a cestovnou fľašou. S dobre tesniacim viečkom a pútkom. Vyrobená z odolného plastu, čistite pod tečúcou vodou a vysušte, neumývajte v umývačke.


V čem tlakový hrnec ULTIMA vyniká?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky