pondělí 13. dubna 2020

Sencor smr 120 twin

More information Compare. Lehetővé teszi az Ön számára nyolc csatorna közötti átkapcsolást, akár öt kilométeres hatótávolságban, nyílt területen. Személyre szabható hangerő beállítás. Veškeré informace o produktu.


Umožní vám prepínať medzi ôsmimi kanálmi a komunikovať až do vzdialenosti piatich kilometrov v otvorenom priestore. Možno na nej nastavovať hlasitosť pre optimálne prispôsobenie konkrétnemu používateľovi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Set dvou radiostanic PMR4s 8-mi kanály. Mají dosah až km v otevřeném terénu. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Vysielačky s dosahom až km v otvorenom teréne disponujú kanálmi s automatickým skenovaním a monitorovaním jednotlivých kanálov. Kjo lloj radiomarrëseje ka tetë kanale me skanim automatik dhe monitorimin e kanaleve individuale. Për kualitetin e transmetimit të zërit. Olcsó SMR1Kézi adó-vevők árak, akciók. Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group.


Sada dvou osobních mobilních radiostanic s dosahem až km v otevřeném terénu. Chcete-li se dovědět více o svých právech, přečtěte si Obchodní podmínky a Zásady zpracování a ochrany osobních údajů. Môžete komunikovať celkom na kanáloch, ktoré sú automaticky skenované.


Na vysielačke si môžete tiež nastaviť rôznu hlasitosť a volací tón. Okrem toho sú vysielačky vybavené tiež. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Vysílačky Celý popis a technické parametry. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vyt.


Iste oceníte aj funkciu automatického. Dál už hledat nemusíte! Free Shipping Available. Kč Startovací kabely 25. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


SMR 1TWIN RADIOSTANICE SENCOR. Hlídat podobné Vyprodáno. Sencor Osobnost Spořílek. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky