pátek 17. dubna 2020

Sencor sle 3210m4

Sencor sle 3210m4

Po jeho výmene televízor nabehne, objaví sa logo Sencor , ale po 15s sa reštartuje. Nebol by niekto ochotný mi zaslať firmware alebo bin do uvedeného televízora. Panel je osadený LC320DXE-SFR1. Kontaktoval som aj Fast plus, ale bohužiaľ bin neposkytnú, jedine zaslať.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie tv, video, audio. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ztratili jste manuál k vašemu přístroji Sencor ? Nebo vás zajímají novinky, se kterými vás chceme potěšit?


V této sekci najdete obojí. Přehledně seřazené návody, technické specifikace i aktuální katalogy. First of all you need to download the firmware itself. Then unpack it on your computer.


Next you need to choose the program that will flash the device. All manuals on ManualsCat. Krásná stříbrná LED televize Sencor s rychlou odezvou a funkcí nahrávání TV vysílání na USB. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Elektro - Sencor sle bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. SLE 43FS600TCS SMART TV SENCOR. Ostřejší než kdy dříve Nová řada televizorů SENCOR Vám poskytne ještě kvalitnější prožitek ze sledování filmů, než si dokážete představit. Aby naše stránky správne fungovali, je potrebné mať zapnutý Javascript. Na zlepšenie našich služieb používame cookies.


Predstavitev Opis artikla. Omogoča predvajanje in snemanje na USB. USB priključek predvaja formate DivX, Xvi MPWMA, JPEG. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z 68. Kč 50Kč 50Skladem ks. Skvelá televízia s vynikajúcim obrazom vo vysokom rozlíšení a pokročilými multimediálnymi funkciami.


Disponuje uhlopriečkou , Takže si svoje obľúbené filmy a relácie užijete na veľkej obrazovke. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky