čtvrtek 16. dubna 2020

Sencor smr 600 twin

Veškeré informace o produktu. Lehetővé teszi, hogy nyolc csatorna közül választhass. A hangerőt egy könnyen hozzáférhető forgókapcsolóval állíthatod be.


Umožní vám prepínať medzi ôsmimi kanálmi a komunikovať až do vzdialenosti ôsmich kilometrov v otvorenom priestore. Možno na nej nastavovať hlasitosť ľahko prístupným otočným vypínačom. Umožní vám přepínat mezi osmi kanály a komunikovat až do vzdálenosti osmi kilometrů v otevřeném prostoru.


Olcsó SMR6Kézi adó-vevők árak, akciók. Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group. Chcete-li se dovědět více o svých právech, přečtěte si Obchodní podmínky a Zásady zpracování a ochrany osobních údajů. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Baterie energopruzkum 18.


Dál už hledat nemusíte! SMR 6Portable Radio pdf manual download. Sencor SMR 1TWIN od 2€ - Heureka. Spoľahlivú komunikáciu aj na väčšie vzdialenosti zabezpečí funkcia automatického potlačenia šumu. Vysielačky s dosahom až km v otvorenom teréne disponujú kanálmi s automatickým skenovaním a monitorovaním jednotlivých kanálov.


Okolní šum tyto vysílačky spolehlivě odstíní a potlačí automaticky a všechny potřebné údaje zobrazí perfektně čitelný podsvícený displej. Obsahuje funkcie monitorovania kanála a. O stavu slabej batérie vás bude informovať špeciálna indikátor. Sada dvou vysílaček s dosahem až km v otevřeném terénu, funkce VOX, automatické potlačení šumu, automatické potlačení dvou kanálů, automatické skenování kan. Ověření, že nejste robot.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dobrý den, chci se zeptat, jestli je k těmto vysílačkám kompatibilní nějaký headset. Pokročilá sada vysílaček SENCOR SMR 6TWIN nabízí DCS kódů pro soukromou komunikaci. Lze na ní nastavovat hlasitost snadno přístupným otočným vypínačem. Naše cena: 6Kč ELEMENT P0SENCOR. Osobní mobilní radiostaniceDosah až km v otevřeném terénukanálů s 38… 10.


DisplejVelikost: TFTRozlišení: 2x 320ČipsetCPU: MT. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Návod je nedílnou součástí. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


Vysielačka, Sada dvoch osobných mobilných rádiostaníc, Dosah až km v otvorenom teréne, kanálov s CTCSS 22.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky