úterý 14. dubna 2020

Vestavná trouba indesit

Indesit nabízí širokou škálu vestavných mikrovlnných trub. Podívejte se na různé speciální vlastnosti navržené tak, aby perfektně odpovídaly vašim potřebám. Vyberte si ze široké škály barev a stylů, aby perfektně ladily s vaší kuchyní.


Prohlédněte si náš katalog, přečtěte si online recenze a najděte si nejbližšího prodejce mikrovlnných trub Indesit. Vaření a pečení Potřebujete novou troubu? Naše nejnovější produkty. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, l, Ventilátor, Samočištění Stylová vestavná trouba zaujme nejen originálním designem, ale i řadou praktických funkcí, které vám usnadní a zpříjemní pečení.


Free Shipping Available. Check Out Indesit on eBay. Fill Your Cart With Color today! Price Match Promise on Genuine Indesit Spare Parts. Nabízí stupně mikrovlnného výkonu a funkci rozmrazování.


Funkce trouby: Výkon 7W – rychlý ohřev nápojů a jídel s. Multifunkční vestavná mikrovlnná trouba s vařením v páře. Objem l, provedení nerez se zrcadlovým sklem. Vestavěná trouba Indesit svým nerezovým designem skvěle zapadne do jakékoliv kuchyňské sestavy.


Přední stranu zdobí elegantní panel s mechanickým ovládáním. Jelikož zařízení spadá do energetické třídy A, šetří tím i vaší peněženku. Doporučujeme vybrat si typ trouby podle toho, jak často a co pečete.


Horkovzdušné trouby jsou velice užitečné. Je možné péct více pokrmů najednou, protože v každém místě trouby je stejná teplota a to díky cirkulaci horkého vzduchu, který je poháněn ventilátorem. Můžete vybírat mezi programy: rozmrazování, gril a mikrovlnný. Vestavná mikrovlnná trouba Indesit MWI 122.


Nechybí ani dvojité sklo dvířek, které zajistí, že se vnější strana trouby tolik nerozpálí, čímž ochráníte sami sebe, děti či domácí. S designem Multilevel umožňuje pečení na několika plechách najednou bez smíchání pachů. Bez trouby na pečení se v domácnosti snad neobejde již nikdo. Jde o praktický spotřebič, s nímž si snadno a téměř bez námahy vytvoříte lahodné obědy, ale i mimořádně nadýchané moučníky, po nichž se na stole jen zapráší.


Vestavná trouba indesit

X o objemu litrů v elegantním nerezovém provedení potěší funkcí Gril a automatickým programem, který nastaví některé informace za vás. Kuchyňské trouby za nejnižší ceny nabízí Electro. W, l, Ventilátor, Teleskopické vysouvání plechu Nerezová vestavná multifunkční trouba se zamačkávacími knoflíky a jedenácti praktickými programy. Shop Our Selection of Fridge Parts.


High Quality, Low Price. Find the Right One for You! TurnCook Inovativní funkce TurnCook dělá z pečení jednoduchou a. Dvířka se otevírají stiskem tlačítka do strany. Trouba INDESIT FIE K. Ovládání mikrovlnné trouby je elektronické pomocí tlačítek a grafického displeje se zobrazením času nebo hodin.


Ve výbavě se nachází skleněný otočný. Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky