pondělí 24. srpna 2020

Výrobník mléčné pěny

Přístroj je vhodný pro pěnění studeného i teplého mléka, čokolády či ledové kávy. Mléko je možné zahřívat díky skrytému tepelnému tělesu rovnou v tomto zařízení, jehož tepelný výkon je možné regulovat. Snadná manipulace s přístrojem je umožněna díky 360° otočnému konektoru a bezkabelové technologii.


Ohřeje vám také mléko nebo kakao a snadno se čistí. Velmi snadná obsluha přístroje, jednoduše naplňte mlékem, uzavřete a jedním dotykem zapněte. Illy Mitaca - výrobník mléčné pěny Popis produktu. Výrobník mléčné pěny je určen pro výrobu studené nebo horké mléčné pěny. Nové realizace letošního roku kuchyňského studia Stella interier, které spolu s Vámi tvoří ten pravý domov.


Automatické vypnutí, průhledné víčko. Zakázková výroba kuchyní a vestavných skříní na míru - díky vlastní výrobě uspokojíme všechny zákazníky prvotřídní kvalitou a bezkonkurenční cenou. Přečtěte si více informací. Domácí spotřebiče - Shoppin. Přihlásit se Založit účet.


VÝROBNÍK MLÉČNÉ PĚNY FOAMINO. Výrobníky mléčné pěny THERMOPLAN Jedna modelová řady dvou velikostí zpěňovačů a ohřívačů mléka s automatickým dávkováním. Díky udržování teploty blízké pasterizační je zajištena hygienická bezpečnost.


Ceado Fvýrobník studené i horké mléčné pěny. Velmi hustá mléčná pěna je vyrobena stisknutím jednoho tlačítka a to již za vteřin. Výrobek je vhodný pro přípravu pěny do kávy, ale i čokolády a kakaa. Zařízení na automatickou výrobu lahodné mléčné pěny se stane neodmyslitelným pomocníkem každého baristu při přípravě kapučína. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma výrobník mléčné pěny.


Ušetříte tak čas i peníze. Vy tak při nakupování výrobníky mléčné pěny ušetříte čas i peníze. Kvalitní e-shop Nej-ceny.


C a zůstává hygienicky nezávadné velmi hustou a kompaktní mléčnou pěnu připravíte v několika sekundách zahřátí 5l mléka ze 6°C na 60°C za cca min automatické intervalové čištění Foamina zaručující absolutní. Instalace i obsluha je velice jednoduchá, stačí nalít náplň, zapnout a show může začít. Dále Vám nabízíme výrobníky bublin, umělé pěny nezbytné pro realizaci tzv. Dostupnost: U dodavatele. Titulní stránka Doplňky Konvice, termosky, výrobníky mléčné pěny Mitaca výrobník mléčné pěny Mitaca výrobník mléčné pěny U dodavatele.


Připravte si dokonalou bohatou mléčnou pěnu pro vaše lahodné Caffe latte, Macchiato, Cappuccino nebo pro ledovou kávu. S automatickým výrobníkem mléčné pěny v nerez provedení je celý proces velmi rychlý a snadný. Nižší řada, Talea – má přípravu mléčné pěny vyřešenu jiným způsobem. Klasicky pomocí parní trysky a vaší šikovnosti si např. Zpěňovač mléka Orava MF-401.


Cilio konvička na napěnění mléka Classic, 2ml. Sundejte džbán vždy ze základny se před vyjmutím mléčné pěny. Nikdy nepokládejte během provozu , ubrousky nebo jiné předměty na nádobu nebo na základnu , aby nedošlo ke zranění nebo poškození majetku z požáru , úrazu elektrickým proudem a teplem. Vnitřní stěna nádoby z nerezové oceli pro snadnou údržbu a dlouhou životnost.


Vnější stěna vyrobená z hodnotného plastu. Kombinace nerezové oceli a bílého plastu. Jednoduchá příprava horké a studené mléčné pěny o objemu cca 1– 1ml, přibližně šálky.


Napěněné mléko nikdy nepřesáhne teplotu 70°C a neznehodnotí tak chuť vaší kávy, navíc záleží jen na vás, jaký zvolíte poměr kávy a mléka, a máte tak naprostou svobodu při přípravě nápoje podle vaší chuti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky