čtvrtek 27. srpna 2020

Výsuvná digestoř se zadním odtahem

Digestoře se zadním odtahem na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Výsuvné digestoře, Skvělé.


Dobrý den, sháním digestoř s bočním odtahem.

Můžete mi nějakou poradit? Pokud taková neexistuje (divné,ale možné ), je lepší pořídit spíše výsuvnou digestoř s recirkulací a nebo pevnou digestoř s odtahem do světlíku? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své. Jediný výsuv na trhu se zadním odtahem – ušetříte prost. Přefiltrovaný vzduch se z digestoře odvádí obdobně jako u odtahového režimu trubkou, která prochází celou skříňkou.


U tohoto odsavače je možná i recirkulace pro filtraci par, které se vrací zpět do místnosti. Po osazení uhlíkovým pachovým filtrem lze využívat také recirkulaci.

Osvětlení je zajištěno pomocí 40W žárovky. Hlavní výhodou výsuvných odsavačů par je jejich nenápadnost - vysunou se pouze, jsou-li potřeba. Pro zástavbu do kuchyňských linek jsou vhodné výsuvné digestoře Faber , výsuvné digestoře Cata , výsuvné digestoře Empire a výsuvné digestoře Best. Montují se na spodní okraj skříňky. Vestavná výsuvná digestoř Mora OT 6X se vyznačuje vysokým výkonem a dobrou účinností.


A to v oblasti svícení, proudění vzduchu a spotřebě elektrické energie. Slabší je z pohledu filtrace tuků, je také mírně hlučnější než je běžné. Ovládá se klasickými tlačítky, volit můžete ze úrovní. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. U digestoří je nejdůležitější se rozhodnout jestli využijeme odsávání par s odtahem nebo vnitřní recirkulací (většina u nás nabízených digestoří zvládne oba principy).


Zadní odtah u digestoře se využívá pouze u malých vestavných , výsuvných nebo podskříňkových digestoří. Otvor pro odtahové potrubí je na zadní straně digestoře. Hledáte digestor odtah zadni ? Doma máme ještě hodně starou, s pravým bočním odtahem , jinudy by to nešlo.


Odsavač par Mora OP 6W.

Když jsme se byli jen tak podívat do elektra, tak jsme si všimli že ten boční odtah je posazený jinak (víc vzadu) a digestoř je celkově nižší než ta co máme, nevíte jestli to. Srovnání cen odsavačů par se zadním odtahem. Pohání ji motor s výkonem. Prosím, podělte se se svými přáteli, příbuznými a kolegy, pokud se vám to líbí.


Doufejme, že to může být nápad a nápad pro vás. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.


Teleskopická digestoř v nerezovém designu se stupni výkonu. Kuchyňské digestoře, Skvělé. Tento druh sice není tak výkonný jako výše zmíněné odsavače par, ale menší či střední kuchyni její výkon naprosto postačí. Patříte-li k minimalistům, jistě vás okouzlí typ tzv.


Obecně platí, že by výkon spotřebiče měl být 10krát vyšší než je objem prostoru, ze kterého vzduch odsává. V současné době se však stále více prosazuje názor, že stačí i hodnoty poloviční, jelikož v případě vysokého výkonu dochází k ochlazování místnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky