pondělí 17. srpna 2020

Zavařovací sklenice s víčkem

Recenze na zavařovací sklenice. Zavařovací sklenice podle zkušeností ostatních. Kč – Kč ve obchodech Porovnat ceny. Rádi vám poradíme s výběrem.


Kovové víčko na závit - červenobílé kostky. Materiál: sklo - Rozměry: průměr 10.

Tato velikost s objemem 3ml je nepostradatelná pro kohokoli, kdo rád a často zavařuje potraviny. Balení sklenic obsahuje ks. Najdete zde i náhradní gumové těsnění , spony a další příslušenství, a tak sklenice můžete používat opakovaně velmi dlouhou dobu.


Detail produktu Do obchodu. Kč Luigi Bormioli zavařovací sklenice Lock - Eat 2ml Skladem. Kitchen Craft Šestihranná sklenice se šroubovacím víčkem KCJARHEX8. Také na zavařování brusinek a mini marmelád.


Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla.

Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd. Tradiční zavařovací sklenice v té nejlepší formě! Od decovky po pětilitrovku, s klipem z nerezavějící oceli a těsněním z přírodního kaučuku uchovají vaše poc.


Sada víček na zavařovací sklenice Kilner. Zavařování je rozšířenou aktivitou mnoha z nás a ať už se chystáte na marmelády, kompot nebo okurky, stylové sklenice a doplňky od Kilner jim dodají šmrnc! Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.


Ball Wide Mouth zavařovací sklenice s víčkem 450ml. Perfektní sklenice pro Vaše smoothie, koktejly či zavařování. Nabízíme klasické české zavařovací sklenice Twist a Omnia.


Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck. Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování. Dodáváme jako sadu ks. Krásná ozdobná zavařovací sklenice pro zavařování a skladování potravin ve vaší kuchyni.


Dekor zeleniny a ovoce víčku.

Sklenice s ozdobným víčkem - mix barev. Víčka s vysokým okrajem se lépe otevírají,. Weck zavařovací sklenice Sturz plochá průměr 1s víčkem 2ml.


Nízká zavařovací sklenice WECK z modelové řady Classic o objemu 2ml je ideální pro zavařování masa, paštik, papriček nebo třeba kompotů, přesnídávek z ovoce a zeleniny. Skleněná zavařovací sklenice s víčkem Kilner Pomeranč, l. FIDO zavařovací sklenice s patentním uzávěrem 0.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky