pátek 28. srpna 2020

Žehlička eta viento

Její plocha Eloxium premium vyniká okamžitou vodivostí tepla a jeho optimálním rozložení po celé ploše žehličky. Chytrá řešení Naše produkty se snažíme navrhovat pro české a slovenské domácnosti s citem pro detail Kvalita Vysokou technickou a užitnou hodnotu produktů ETA zajišťujeme díky vlastní zkušebně domácích spotřebičů a týmu odborníků s dlouholetou praxí. Viento – Žehlička pro Váš čas!


Hlavní benefit, který žehlička přináší, je více volného času a méně námahy při žehlení. I zde ETA klade důraz na český design. Tento produkt se již neprodává Již není v nabídce. Umí se zahřát a ochladit dvakrát rychleji než běžné žehličky.


Díky této síle páry, už vás. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nad horou nevyžehleného prádla vám pomůže zvítězit odlehčená žehlička ETA Victory, která se pyšní elegantním designem a ergonomicky tvarovanou rukojetí.


Ke špičkám v kategorii napařovacích žehliček se pak řadí extra výkonná žehlička ETA SuperSteam, která je vhodná i pro vertikální napařování látek. Hlavný benefit, ktorý žehlička prináša, je viac voľného času a menej námahy pri žehlení. Aj tu ETA kladie dôraz na slovenský dizajn. Dosažení nastavené teploty žehlení je oznámeno také zvukovým signálem.


Všetky informácie o produkte. Kombinace černého plastu se zelenou polotransparentní nádržkou zaujme jistě hospodyňky, ale mne budou spíše zajímat její vlastnosti. Vďaka tejto sile pary, už Vás nikdy nebude hnevať pokrčené a prežehlené bielizeň. Tu zajistí systém auto shutt off.


Tento typ žehličky vám navíc nabízí příjemný design a ergonomické držení. VIENTO – ŽEHLIČKA PRO VÁŠ ČAS! Naši pracovníci se Vám budou. NAPAŘOVACÍ ŽEHLIČKA ETA ELARA.


Nastavitelná teplota 1- 2°C,automatické vypínání, kvalitní PTC topná tělesa. Snadno klouže, je nepřilnavá a odolná. Prodloužená záruka se vztahuje na žehlící plochu. Na sobě nezávislé komory jsou charakteristické stabilním výkonem. Stiskem tlačítka vznikne silný parní ráz, díky němuž bude textilie dokonale rovná.


Free Shipping Available. Podmínkou je ale registrace zakoupení výrobku do dnů na webu značky ETA , kde získáte i podrobnější technické informace o tomto spotřebiči. Dosiahnutí nastavenej teploty žehlenia je oznámené tiež zvukovým signálom. Plocha žehličky Eloxium premium vyniká okamžitou vodivostí tepla a jeho optimálním rozložení po celé ploše žehličky.


Táto šikovná pomocníčka tiež zabráni nechcenému odkvapkávaniu vody a usadzovaniu vodného kameňa. Má skvelú kĺzavosť, čím nemusíte vynakladať toľko úsilia pri žehlení vášho oblečenia. Plusom je, že sa ľahko čistí. Tejto skvelej pomocníčku nechýba ani dôležité funkcie ako sú DRIP STOP, ANTI CALC a SELF CLEAN. Výrobce: Eta , Kategorie: Napařovací žehličky, Napařovací žehličky Eta , Kód p. Tato praktická a výkonná žehlička je vybavena speciální žehlicí plochou Eloxium premium z hliníkové desky vytvořené řízenou oxidací.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky