čtvrtek 20. srpna 2020

Vysavač neptun

Vysavač neptun

Zvládá nejen klasické suché vysávání, ale dokáže vysát i vodu z tvrdých podlah, šamponuje, hloubkově čistí a propírá koberce a dokonce i čalouněný nábytek. Hravě s ním zvládnete i hloubkové čištění a propírání koberců. Důležité je, aby seděl tvar úchytu. Disponuje obřím zásobníkem až pro l znečištěné vody, l nádobou na saponát s filtrem pro.


Vysavač neptun

Tento vysavač jsme koupili již podruhé. Ten první nám bohužel dosloužil, a tak jsme se rozhodli koupit stejný pro jeho kvalitu. Vyhovuje nám cena, sací výkon, možnost suchého a mokrého vysávání, možnost šamponování koberců a sedačky, vynikající je rotační kartáč, který jsme u prvního nákupu před lety neměli. Sací výkon závisí na několika parametrech, především však udává, jak kvalitně bude vysavač vysávat.


Pro vysavač se jedná o jeden z nejdůležitějších paramatrů. Vysoký sací výkon poznáte podle vysávané plochy, konstrukce spotřebiče a typu hubice a kartáče. O hodnotě výkonu informuje energetický štítek. Hodí se do dílen, provozoven nebo garáží. Jeho hlučnost dosahuje dle výrobce hladiny dB.


To je zhruba průměrná hodnota, od které nemůžete očekávat maximální kli na druhou stranu, běžné denní aktivity by. Výhodou je volnost pohybu při úklidu bez napájecího kabelu. V dílnách i domácnostech bude k nezaplacení víceúčelový vysavač ETA Poseidon, který hravě vyčistí koberce a díky speciální hubici s ním zvládnete i nepopulární mytí oken.


V jeho vybavení najdete univerzální podlahovou hubici, parketovou hubici, turbokartáč, štěrbinovou a polštářovou hubici a mnohé další. Vreckový vysávač príkon 8W, hlučnosť dB, ročná spotreba energie 42. Při výběru je důležité zohlednit tyto dva parametry, které se na první pohled mohou zdát podobné, rozdíl je mezi nimi však zásadní.


Bazénový vysavač Dolphin Eje všestranným pomocníkem při údržbě bazénu. Vysavače, NEPTUN BAZÉNY. Pouze však u sací hadice vybavenou přídavnou hadičkou a sponkami. Výstupní i vstupní filtry ve vysavači je doporučeno měnit minimálně jednou ročně, nebo je-li viditelně. Náhradní díly na vysavače ETA x4NEPTUN určené pro mokré vysávání.


Recenzie, Skúsenosti a Test ⭐ poradia, ako vybrať lacné, kvalitné a overené produkty. Vysávač je spotrebič, o ktorom veľmi. Neptun - Katalog x4Neptun. Celý popis a technické parametry. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Výborný pomocník do každé domácnosti Má integrovaný ruční vysavač pro pohodlné odstraňování prachu a nečistot z nábytku, stolu nebo vysávání vozidla. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Příslušenství pro vysavače. Chcete svůj vysavač využít na maximum? Pak potřebujete to správné příslušenství! Hodit se vám mohou HEPA filtry či běžné filtry do vysavačů, šikovné nástavce, hubice a hadice, nebo příjemná tečka v podobě vůně do vysavače.


Vysavač neptun

Určený pro mokré i suché vysávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky