pondělí 24. srpna 2020

Výkon mikrovlnky

Výkon činící 8W je dostačující a zajišťuje rychlý a pohodlný ohřev. Největším problémem je nemožnost sledovat, co se děje uvnitř. Krátký napájecí kabel nedostačuje, takže si vynucuje použití prodloužení. Nevýhodou jsou i poměrně výrazné rozměry mikrovlnky , která se tak nevejde do menší kuchyňské linky.


Stejně tak nezapomeňte na fakt, že víc funkcí vyžaduje vyšší výkon. Minimální výkon by se měl při vaření pohybovat na hodnotě 9W.

Na ohřívání postačí 6W. Výkon mikrovlnky vám napoví, jak rychle bude jídlo ohřáté nebo připravené. Příkon vám napoví, jakou spotřebu elektrické energie mikrovlnka má.


Hodnoty výkonu a příkonu jsou často podobné. Vzhledem k tomu, že mikrovlnku si lidé pořizují právě pro její triviální ovládání a rychlost, je vhodnější volit vyšší výkon. Primárním údajem je základní mikrovlnný výkon , který se pohybuje přibližně v tomto zmiňovaném rozmezí. Výkon je pri výbere mikrovlnky veľmi dôležitý parameter, pretože od neho závisí to, ako rýchlo nám zohreje jedlo.


Spodná hranica pre tento parameter je 6W.

To sú tie úplne najzákladnejšie typy. Na zohriatie jedla to postačí. Väčšina modelov má výkon 8– 9W, čo je optimálne. Mikrovlnky se vyrábí v různých velikostech, i ta nejmenší 14litrová však postačí na běžný ohřev jídla. Objem mikrovlnek však dosahuje až l, což vystačí i na větší hostinu.


Abych mohl výkon MOTu regulovat, postavil jsem následující regulátor (schéma převzato z pokusy.chytrak.cz). V jej prípade ide rozhodne o rýchlosť a platí úmera – čím vyšší je výkon mikrovlnky , tým je jedlo rýchlejšie zohriate. Nebojte sa ani vyššieho výkonu. Ten síce predznamenáva aj vyšší príkon (a teda aj spotrebu elektrickej energie), nemusí to byť zákonite katastrofa pre vašu peňaženku.


Prístroj disponuje praktickým časovačom. Výkon 7W je možné regulovať pomocou šiestich výkonových stupňov. Kompaktné rozmery zväčšujú možnosti inštalácie mikrovlnnej rúry aj na horné a bočné skrinky s hĺbkou cm.


Oceňujeme také pohodlnou obsluhu a údržbu – mikrovlnka se čistí bez velkých komplikací. Mikrovlnky s cenou od 1eur do 2eur – v tejto kategórii sa už vyskytujú aj vstavané typy rúr. Rastie výkon aj objem a často aj počet funkcií.


V prípade voľne stojacich rúr je to zlatá stredná cesta. Mikrovlnky v našej ponuke sa veľmi rýchlo stanú vaším jedinečným pomocníkom. Urobte zo svojej mikrovlnky štýlový doplnok kuchyne.

Skoncujte so starým klišé o tom, že mikrovlnka musí byť nudná. Značka Klarstein stelesňuje inováciu a nadčasovosť. Ich široké spektrum spotrebičov pre domácnosť uspokojí všetky. Přidejte pažitku nebo jarní cibulku, znovu promíchejte a nechte prohřívat ještě až vteřin, až vejce téměř zatuhnou.


Domů Vestavné spotřebiče Vestavné mikrovlnky. Mikrovlnná trouba je bezesporu nepostradatelným kuchyňským pomocníkem, neboť Vám ušetří mnoho času a námahy při ohřevu a přípravě jídla. V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou. Kamenné predajne sú zatvorené. Vyberajte si Mikrovlnné rúry podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Výkon znamená, za akú dobu zvládne mikrovlnná rúra s horúcim vzduchom pokrm pripraviť. Vzhľadom na úžitkové vlastnosti je vhodné zvoliť si vyšší výkon. Voľne stojace mikrovlnné rúry sú obľúbeným spotrebičom v každej modernej domácnosti. Zohrejte si svoje jedlo rýchlo a jednoducho.


Vyššie modely zvládnu aj rozmrazovanie, pečenie a grilovanie. Sortiment je skutečně široký od značek jako AEG, ECG, Whirpool a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky