úterý 11. srpna 2020

Topné těleso 2000w

Free Shipping Available. Nerezové topné těleso je určeno do ohřívačů vody s nerezovou nádobou. Pro rychlejší ohřev zvolte topné těleso o vyšším příkonu.


Tato topná tělesa naleznete v alternativním zboží. Náhradní díl pro ohřívače TATRAMAT.

O vhodnosti pro Vás ohřívač se u nás informujte. Kontakty 3mm dvojité - zahnuté. Téměř pro všechny typy předem plněných starých praček značky Philco, Crosley, Konrád Nahrazuje též původní. K uvedenému topnému tě.


Uvedené topné těleso nebude tak rychle zasypáno sanytrem či pískem a vydrží tak déle. Topné těleso náhradní spirála pro saunová kamna Harvia Vega. Pro saunová kamna Vega BC(E), Vega Combi BCSE (A).

Každá větev má třetinu celkového příkonu. Objednávat lze i tělesa bez víka. Pro montáž je na hlavici šestihran OK 65. Hlavice je opatřena závitem M 48xnebo G 11”.


Zboží odesíláme každý den, doručení je většinou do následujícího dne. Na základě vládního nařízení jsou kvůli situaci s šířením COVID-zrušeny platby v hotovosti a dobírky - objednávku je možno uhradit předem přes platební bránu ( bankou nebo platební kartou). Kde najdu výrobní štítek? Upevňovací závit - M48x2. Opravy elektrospotřebičů - prodej náhradních dílů.


Palubky a dřevo do sauny. POZOR - podle vzhledu a rozměrů zkontrolujte, zda nemáte topení Amica pod kodem zboží: 163AMnebo 163AM45. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Vestavné topné těleso se šroubem do bojleru Tatramat.


Alternativně lze použít pro saunová kamna Vega Pro BC135.

Postará se o Vaše exotické rostliny bez problému i při těch nejmrazivějších dnech v zimě. Aukro Elektro Elektronika Ostatní. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.


Doporučujeme: VymenaPneumatik. V návaznosti na opatření vlády v souvislosti s COVIDjsme s platností od 16. Tepelné celky k použití ve veškerých bojlerech a zásobnících. Zcela nové, v originálním obalu. Jde o plně kompatibilní tělesa.


Prodám topné těleso pračkové rovné, určené pro ohřev vody v automatických pračkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky