úterý 18. srpna 2020

Vařič na vajíčka

Vařič na vajíčka

Připravujte vajíčka jako šéfkuchař - na všechny způsoby a vždy skvěle! Vařič vajec s plně automatickým provozem, který vejce připraví přesně podle vaší chuti, vám s tím pomůže. Kapacita vařiče patří mezi nejdůležitější parametry. K tomuto důležitému parametru přistupujte podle toho, pro kolik lidí vajíčka vaříte.


Vařič na vajíčka

Základní modely jsou připraveny na šest vajec. Pokud je vás v domácnosti více, doporučuje se vsadit na rozměrnější varanty, které nabízejí vaření až vajec najednou. Vajíčka naměkko – Nejrychlejší způsob přípravy vařených vajec.


Ide v podstate o malú parnú nádobu, ktorá vám umožní jednoducho a presne uvariť vajcia na všetky možné spôsoby. A nielen vajcia – môžete v ňom pripraviť aj zeleninu, ryžu a iné. Díky vařiči na vajíčka Utile můžete zapomenout na převařená či prasknutá vejce. Díky funkci automatického vypnutí budou vaše vejce vždy perfektně uvařená.


Uvařte až vajec na tvrdo, na měkko či na hniličku, nebo připravte vynikající omelety, sázené vejce, zeleninu na páře, rýži či dezinfikujte dětské dudlíky. Elektrický vařič vajec v elegantním bílém provedení uvaří vejce přesně podle Vašeho přání. Stupeň dovaření vajec určíte množstvím přidané vody. Vajíčka vyklepněte do formičky, uzavřete formu víčkem, vložte do vroucí vody a vařte! Po uvaření vyjměte a vajíčko bez loupání skořápky máte připravené!


Můžete uvařit pouze bílek nebo žloutek zvlášť. V balení je celkem formiček na vajíčka. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Vařič na vajíčka

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Od té doby co je dávám do vařící vody je výsledek na zaručen. Těch je na tom, že mívám sezóně domácí vajíčka různých velikostí. Velmi se mi osvědčilo propíchnutí tupého konce vajíčka. Vzhledem k tomu že dávám vejce z. Chcete připravit vejce rychle a jednoduše?


K tomu, aby byl žloutek krásně tekutý a jemný vám budou stačit pouze minuty. Tento originální vařič do mikrovlnné trouby od výrobce InnovaGoods to snadno zařídí! Představujeme nový vařič na vajíčka do mikrovlnné trouby s recepty Boilegg InnovaGoods Kitchen Foodies! Tento revoluční vařič vajíček do mikrovlnky se stane neocenitelným pomocníkem do kuchyně. Jednoduchý způsob, jak snadno, rychle, pohodlně a bez zbytečného nádobí uvařit vajíčka.


Stačí mikrovlnná trouba. Vařič na vajíčka do mikrovlnné trouby jednoduše naplníte trochou vody, vložíte vejce na své místo, zavřete a šup do mikrovlnky. Má průhledný plastový poklop s odměrkou na vodu, úložný prostor na kabel, stupně vaření: na měkko, na hniličko, na tvrdo.


Na uvaření vajec vás upozorní zvuková signalizace. Stylový vařič vajec s nerezovou topnou deskou pohlídá vařená vajíčka na všechny způsoby za vás. Vejcovar Beper BC1pojme až vajec a znatelně ulehčí práci v kuchyni. Balení obsahuje speciální odměrku na vodu s bodcem pro propíchnutí vajíčka.


Vařič na vajíčka

Vařič vajíček Sencor SEG 710BP je praktický spotřebič pro všechny, kdo často snídají vajíčka , připravují pohoštění pro návštěvy nebo jen prostě rádi jí pokrmy s touto chutnou surovinou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky