úterý 15. prosince 2020

Zavařovací sklenice šroubovací malé

Zavařovací sklenice Sechs šroubovací má neobvyklý hranatý tvar. Je vhodná na zavařování ovoce, marmelá zeleniny nebo hub. Othersobjem;2ml StatusBlocked StatusRegular.


Víčko na zavařovací sklenice TWIST šroubovací malé 10ks 2. Sklenice na zavařování máme se šroubovacími i klasickými víčky.

Najdete zde i náhradní gumové těsnění, spony a další příslušenství, a tak sklenice můžete používat opakovaně velmi dlouhou dobu. Víčka jsou vyrobena ze zdravotně nezávadného plastu. Zamezí přístupu vzduchu k potravinám a ty budou chráněny před osycháním. Sada obsahuje ks víček v různých.


Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd.


Včas zavařovací sklenice Twist šroubovací 3ml.

Skleněná zavařovací sklenice Twist, která je vhodná na zavařování různých, spíše menších potravin ( malé okurky, džemy apod.). Zavařujete-li rádi, jsou tyto sklenice pro Vás naprosto nepostradatelné. Kompletní sortiment skladem.


Tyto zavařovací sklenice jsou na šroubovací víčka. Prodám čistě umyté jedenkrát použité zavařovací sklenice se šroubovacími víčky: sklenic o objemu 7ml - cena i se šroubovacím víčkem Kč, dále sklenic o objemu 3ml - cena i se šroubovacím víčkem Kč. V případě zájmu o sklenice zcela zdarma věnuji dalších sklenic rovněž se šroubovací. Prodám velké, šroubovací , 1x použité, zavařovací sklenice typu TWIST. Zdarma přidám šroubovací víčka.


Vše je čisté, nepoškozené, bez etiket a polepů. K odběru jsou kdykoliv v Lounech. Vintage kulatá zavařovací sklenice , l. Tyto elegantní a ojedinělé sklenice se hodí ať už na skladování potravin doma ale určitě můžete tyto zdobené sklenice naplnit například oříšky, mořskou solí, vonným voskem nebo ji využijte jen jako vázu na květiny a obdarujte s ní vaše nejbližší. Malé zavařovací sklenice už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Pro krátkodobé uskladnění potravin se hodí jednorázové sklenice s klipem. Na sirupy a domácí likéry využijte láhve s praktickým uzávěrem.


Moderní sklenice využijete mnoha.

Twist-off uzávěry Korky, grifkorky Korunky. Vyberte si zavařovací sklenice , sklenice na med z naší bohaté nabídky. Nabízíme ke sklenicím na zavařování barevné uzávě. Prodáváme levné zavařovací sklenice , plechovky, víčka na sklenice a zavařovací potřeby.


Vlastní sklady, maloobchod i velkoobchod. Na trhu je k dostání široké spektrum zavařovacích sklenic, od klasických až po designové kousky. Nejběžnějším modelem jsou klasické zavařovací sklenice. Jsou vhodné k zavařování kompotů, okurek, nebo zeleninových směsí a to hlavně díky pevnějšímu uzavření. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Sklenice zavařovací Quattro Stagioni 500ml l Bormioli originální šroubovací zavařovací sklenice s nápisem Quattro Stagioni italského výrobce Bormioli bez víčka vhodné víčka. Levné zavařovací sklenice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky