pátek 18. prosince 2020

Vysavač sencor svc 8vt

SENCOR SVC 8VT podlahový vysavač Sáčkový extrémně tichý vysavač se 7stupňový systém filtrace vhodný i pro alergiky. Vysoce účinný 700W ECO motor Hlučnost: dB Nerezová teleskopická trubice Omyvatelný vstupní mikrofiltr Omyvatelný výstupní H. H13) 7stupňový systém filtrace vhodný i pro alergiky Maximální eliminace. Mikrovlákenné sáčky pro jednorázové použití do vysavače SVC 8VT , SVC 8YL, SVC 8R SVC 8GRObjem litruObsah balení: 5… Rychlý náhled. Multifunkční bezsáčkový tyčo.


Vysavač sencor svc 8vt

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Sencor SVC od 7€ - Heureka. Vybrať si môžete aj z niekoľkých prídavných vôní.


V ponuke máme aj náhradné filtre, kefky a ďalšie príslušenstvo pre pohodlné a efektívne upratovanie vašej domácnosti. Tyto sáčky jsou plnohodnotnou alternativou k originálnímu výrobku. Sáčky s takto jemnou filtrací nejsou vhodné pro vysávání popela a brusného prachu. Veškeré informace o produktu. Zhodnocení vysavače SENCOR SVC 8VT TIZIO.


Hodnocení a recenze SENCOR SVC 8VT -EUEod. Vysavač je dokonalým pomocníkem při úklidu domácnosti. I přesto, že se jedná o podlahový vysavač , my jej používáme i na koberce a nemůžeme si ho vynachválit. Díky návstavcům se dostane do všech možných škvírek.


Sáčkový vysavač SVC TIZIO se zárukou let na motor. This feature is not available right now. Please try again later. Detailní informace o sáčcích do vysavače SENCOR SVC 8VT Tizio.


Sáčky pro vysavač SENCOR SVC 8VT Tizio od značky VACS jsou kvalitnější alternativou běžných papírových sáčků, které se obvykle skládají z pouhých dvou vrstev s nižší filtrační schopností. Sáčky jsou vhodné pro úklidové aktivity a zaručují velmi efektivní filtraci směsného prachu a nečistot. Sáčky do vysavačů SENCOR Tizio SVC 8VT , HEPA Filtry, filtry univerzální, podlahové hubice na koberce, turbokartáče, vůně do sáčku vysavače a náhradní příslušenství k vysavači SENCOR zakoupíte na naší prodejně v Praze nebo objednejte na e-shopu.


Oba dva filtry jsou omyvatelné a opakovaně použitelné. Hledáte účinný vysavač , který vám výrazně ulehčí vysávání? Tak potom by pro vás mohl být skvělou variantou tento model SVC 8VT od SENCOR z řady TIZIO. Chcete doručit zboží do Česka?


Prohlédněte si SENCOR SVC 8VT -EUE2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SVC 8VT -EUE2. Jen díky pravidelné výměně sáčku budete mít nejen stoprocentně čistý domov bez prachu, ale také svůj vysavač výkonný jako na začátku.


Jeho výhodou je umývateľný HEPA filter so 7-stupňovou filtráciou. Vďaka tomu sa z vysávača nedostane ani smietka a je tak vhodný aj pre alergikov. Súčasťou vysávača je nerezová teleskopická. Vlastnosti a špecifikácie: umývateľný vstupný mikrofilter. Papírové pytlíky do vysavačů SENCOR Tizio SVC 8VT 10ks, filtry pro vysavač Sáčky do vysavače SCpapírové 10ks menší velikosti o rozměrech 1x 1mm pro uvedený typ vysavače.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Díky tomu se z vysavače nic nedostane a je vhodný i pro obydlí alergiků. Je vhodný k vysávání všech povrchů. Díky prodloužené teleskopické trubici snadno dosáhnete i na těžko přístupná místa.


Platba prevodom - Jednoduchý a tradičný spôsob platby. Po dokončení objednávky Vám zašleme údaje k platbe. Tovar expedujeme ihneď po overení, že Vaša platba k nám dorazila.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky