pátek 11. prosince 2020

Zástěra pánská

Neušpiňte se při vaření. Pořiďte si zástěru do kuchyně nebo na grilování. Vyberte si dámskou, pánskou nebo dětskou pro všechny domácí kuchaře. Kuchyňské zástěry u nás seženete v desítkách barev a provedeních - s kapsami, se sexy nápisy, s mimoni nebo stylové od Jamieho Olivera. Pánské kuchyňské zástěry.


Kuchyňská zástěra může být skvělý dárek pro muže, kteří rádi vaří.

Pokud máte dámy to štěstí, že Váš partner patří mezi ně, vyberte mu v našem e-shopu originální, ručně ušitou zástěru, se kterou bude králem Vaší kuchyně! Pro všechny milovníky vaření, pečení a grilování přinášíme kvalitní a vtipné kuchařské zástěry od různých výrobců. V nabídce máme více než 2druhů zástěr pro ženy, muže, děti a páry za vynikající ceny s doručením již do hodin.


V našem nabízeném sortimentu najdete různé varianty vtipných kuchyňských zástěr. Vyberete si jak ze zástěr určených pro pány, tak z široké nabídky zástěr pro dámy, například zástěra s ženským sexy tělem sestřičky nebo pokojské. Vhodně barevně zkombinovaná zástěra je skvělý praktický i estetický doplněk. Ušetří totiž nejedny zašpiněné kalhoty a košile obsluhy v restauracích a barech a navíc vypadá profesionálně. Pracovní zástěry jsou vyrobené z bavlny, polyesteru nebo kombinace těchto dvou materiálů.


Naše zástěry jsou vhodné jak do kuchyně, tak i na zahradní grilování s přáteli.

Bavlněná pánská kuchyňská zástěra na vaření s originál. Kvalitní zástěra francouzského výrobce. Přesný popis produktu nalezneze níže. Dámská i pánská zástěra Už dávno neplatí, že zástěra musí být jen na funkčnost. Vznikl tak dokonale praktický model v tematicky černo-červené barvě, jak na na zahradu, tak do kuchyně.


Bílé kalhoty do gumy, pánské Bílé kalhoty do gumy, pánské: Kalhoty se sníženým pasem. Zástěry utěrky, chňapky, zástěry. Pásek s pruženkou a tkanicí.


Boční nakádané kapsy, Bez rozparku. Praktická zástěra pro muže, která při holení zachytí každičký vlásek a chloupek, je perfektní volba pro všechny, kteří mají rádi v koupelně čisto. Nemusíte tak mít strach z vaší přítelkyně, která by se mohla zlobit, že děláte v koupelně.


Zastěra pro muže je oblíbený dárek pro chlapy a muže, kteří nejen rádi jí, ale i rádi a výborně vaří. Oblíbená je zástěra pro muže, na kterou vytiskneme jméno vašeho muže! ZÁSTĚRA PÁNSKÁ frajer - Ideální dárek v podobě pánské zástěry, kterou je možné využít jak v kuchyni nebo při grilování na zahradě. Vhodná jako zástěra na grilování i vaření, pro muže i ženy. Podle potisku může být také vtipná zástěra apod.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. A protože jsem sekáčový poustevník, padla mi při jeho nedávné návštěvě do oka pánská košile značky RESERVED z pevné bavlny. Promyšlený střih na zástěru z ní jsem měla, tak jsem se do toho jedno odpoledne pustila.

V průběhu stříhání mě však napadl mnohem jednodužší střih a jsem nadšená. Detail produktu Do obchodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky