pátek 4. prosince 2020

Vešiaková stena

V našej ponuke máme skrine do chodby s vešiakmi, poličkami, predsieňové steny z masívu, chodbové zrkadlové steny v rôznych dekoroch. Ponúkame lacný nábytok, ale aj luxusný z dreva. Zariaďte si predsieň, chodbu alebo vstupnú halu na FAVI. Vešiaková stena – základ každej funkčnej predsiene.


Predsieň je v každej domácnosti dôležitou vstupnou bránou, kde sa odohrávajú všetky príchody a odchody a to nielen členov domácnosti, ale aj všetkých hostí, ktorí prichádzajú na návštevu. O predsieni sa hovorí, že je vstupnou bránou a vizitkou nielen interiéru ale aj samotného majiteľa.

Predsieň je potrebné zariadiť nielen štýlovo, aby zanechala dobrý prvý dojem, ale aj prakticky, aby sme využili každý priestor, ktorý je k dispozícii. Oplatí sa tiež vešiaková stena na mieru aj so sedením. Hodí sa buď do veľmi malých a atypických priestorov, alebo naopak do veľkej chodby.


Detail produktu Do obchodu. Patrí k nej aj drevená čierna skrinka na kľúče, kovová polica na čiapky a zrkadlo, ktoré boli odmontované, stenu som pripravovala na renováciu. Drevená stena s vešiakmi s dolnou časťou v podobe truhlice z masívu si nájde miesto v domove zariadenom v klasickom, vidieckom i modernom štýle. Univerzálnym, štýlovo nezaujatým prevedením vešiaková skriňa z masívu vyhovie takmer všetkým interiérovým dizajnom, pričom neurazí napríklad ani vintage alebo populárny škandinávsky štýl, ktorému ulahodí najmä. Predsieňová stena sa väčšinou skladá z botníka, skrine, vešiakového panelu a zrkadla.


Získate tým tak všetko potrebné do predsiene, naviac dizajnovo zladené.

Okrem toho zajasá aj vaša peňaženka. Kompletné predsieňové zostavy sú cenovo výhodnejšie, než keď si kúpite jednotlivý nábytok zvlášť. Varianty (6) 1€ 2€ Sconto Pred. Vyberajte si Predsieňové steny podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Dynamický tvar a oblé línie kombinujú vizuálny zážitok s funkčnosťou. Nechajte sa privítať veľkým ginom alebo tvarom nekonečna. Pre vysoký strop je možné aj pr. Má štyri vešiaky na kabáty, šatky, kabelky a iné doplnky. Nad vešiakmi je polica.


Systém Orestes je sektorová zostava, ktorú možno použiť na zariadenie modernej predsiene. Materiál použitý na výrobu je laminovaná DTD vo farebnom prevedení dub. Prevedenie jelša,čerešňa,buk.


Hrany sú vybavené kvalitnou PVC hranou odolnou proti poškriabaniu, ťuknutiu apod. Je vyrobená z laminovanej DTD v prevedení. Praktická a estetická vešiaková stena do Vašej chodby. Rozdelená na vešiakovú a zrkadlovú časť. V spodnej časti sú skrinky s poličkami, ktoré Vám poskytnú pohodlný priestor aj na sedenie pri obúvaní.


Pod zrkadlovou časťou sú ešte.

TRÁVA – vešiak na stenu. Dobre známy prírodný motív dodá atmosféru oddychu a pokoja aj do hi-tec interiéru. Na zvýraznenie efektu sú jednotlivé listy primerane pružné, ale zároveň dostatočne pevné a preto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky