úterý 20. dubna 2021

Závěsná skříňka s umyvadlem

Získáte tak dostatek úložného prostoru třeba na ručníky. Zařizujete koupelnu a sháníte koupelnovou skříňku s umyvadlem ? Jestliže chcete mít všechno dokonale sladěné, není nic lepšího, než si pořídit skříňku s umyvadlem , která dokonale zapadne do vaší koupelny. Nemusíte řešit, zda se vám umyvadlo vejde nad skříňku a kam uložit všechny nezbytné přípravky a ručníky.


Komplet skříňka s umyvadlem 60cm, závěsná , v bílé barvě.

Korpus laminát bílý nebo laminát dekor. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě.


Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem , se zrcadlem nebo s košem? A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci. Rovněž bílá barva je perfektní.

Možno zavěsit i bez nožiček. Oblíbená závěsná skříňka s umyvadlem z litého mramoru s malou hloubkou - vhodná i do menších koupelen. Skříňka závěsná s umyvadlem cm.


Zrcadlová skříňka Ketho, zde v provedení Basalt matná, nabízí velkorysé možnosti pro umístění koupelnových potřeb. Světla jsou umístěna vertikálně po stranách. VYVARUJTE SE ZÁKLADNÍM CHYBÁM Koupelnová skříňka s umyvadlem se většinou skládá se samotného nábytku a umyvadla.


Baterii a odpad je třeba si dokoupit. Výhodou pak je, že si můžete vybrat baterie přesně dle svých představ. Při nákupu nezapomeňte, že nejdříve je třeba pořídit skříňku s umyvadlem a až pak odpad.


Je na vás, jaké řešení zvolíte. Skleněné umyvadlo je oproti keramice dokonale rovné, kompatibilní se všemi stojánkovými bateriemi z naší nabídky. Závěsná skříňka s umyvadlem ze skla o šířce cm.


Součástí dodávky není vodovodní baterie a sifon. Zásuvky skříňky mají kovové boky a plnovýsuv s dotahem. Nabízíme široký sortiment umyvadel s vestavěnými skříňkami.


Je to elegantní řešení, jak schovat sifon a ještě ušetřit prostor.

Vybírat můžete jak skříňky s moderními hranatými tvary i skříňky v retro designu. Celkový vzhled koupelny dolaďte výběrem koupelnového zrcadla. Bílá umyvadlová skříňka s umyvadlem nabízí praktický úložný prostor ve dvou zásuvkách.


Mimořádně praktické v koupelně jsou zrcadlové skříňky s úložným prostorem za koupelnovým zrcadlem nebo podumyvadlová skříňka , která šetří prostor. Díky bílé barvě a čistým liniím bude skříňka s umyvadlem ideální i do malých koupelen. Koupelnové poličky lze kombinovat s jakýmkoli koupelnovým nábytkem a nabízí dostatek úložného prostoru. Podumyvadlová skříňka je prostě ideální pro uschování.


Série Jika Plan, dodá koupelně luxusní nádech a poskytne větší pohodlí při ukládání různých koupelnových.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky