čtvrtek 8. dubna 2021

Žlutá rychlovarná konvice

Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření.


Pro nadšence a také malé děti je zajímavou vychytávkou barevné podsvícení jednotlivých teplot. V praxi to znamená, že pokud je teplota vody 60°C, pak je podsvícení zelené, u 70°C se objeví modré zabarvení, voda ohřátá na 80°C.

Nalezli jsme Žluté rychlovarné konvice ve více internetových obchodech za cenu již od 199Kč. Mezi produkty v kategorii rychlovarné konvice najdete také kvalitní výrobky z obchodů Bonami a 4home. Disponuje oboustranným vodoznakem, ergonomicky tvarovanou rukojetí a topným dnem z kvalitní nerezové oceli se zakrytou topnou spirálou. Víko je opatřené bezpečnostním zámkem a nechybí ani ochrana proti přehřátí při zapnutí bez vody a světelná indikace provozu.


Rychlovarná konvice v nerezovém provedení s funkcí zobrazení teploty vody. Na změnu teploty vody vás upozorní barevné podsvícení na vodoznaku v zadní části konvice. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.

Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Vyjímatelné filtrační sítko zaručuje čistou nalévanou vodu a díky nerezovému provedení se nemusíte obávat zápachu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Velmi kvalitní rychlovarná konvice Kenwood z barevné řady kMix disponuje povrchem, který dovoluje ovládat přístroj vlhkýma nebo mastnýma rukama. Nabídne omyvatelný filtr, který lze vyjmout, ukazatel vodní hladiny, osvětlení vypínače či prostor pro uložení kabelu pro snadné skladování. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko.


Nenechte se zmást její velikostí, je. Dětská rychlovarná konvice Mini Tefal Smoby bílo- žlutá. Skladem 3Kč s DPH 45Kč 5. Konvice jsou dnes nejen běžnou součástí každé kuchyně, ale prodávají se v různých designech od moderních až po retro. Také se vyrábějí z různých materiálů, přičemž každý ma svoje plusy a mínusy.


Faktem však je, že všechny moderní rychlovarné konvice v sobě nesou praktičnost a estetičkost zároveň. Nápojové automaty oceníte zejména do kanceláří nebo jídelen, kde se setkává vět. Vyberte si ten, který se vám nejvíce hodí.

Díky zaobleným hranám je také velmi bezpečná a je ergonomicky tvarovaná pro co nejlepší uchopení. Na boku konvice je žluté logo mini Tefal. Víko konvice se dá odklopit jako u klasické rychlovarné konvice.


Víme, na co při jejím výběru myslet, i to, jak se o rychlovarnou konvici správně starat, aby vám sloužila co nejdéle. Péče, která byla věnovaná každému detailu, je na první pohled vidět u celé řady konvic kMix. Stačí si jen vybrat jestli chcete keramickou, nebo nerezovou, retro, nebo moderní… Na FAVI.


Specifikace: napájení 24V obje8ml rychlovarná konvice je také vybavena ks plastového hrnku, sítkem a závěsným držákem varné konvice doba varu pl. Funkce udržování teploty po dobu min. Konvice jsou s plochým topmým tělesem a 360° středovým konektorem, uskladnění síťového kabelu mají v podstavci.


Pokud chcete použít do konvice filtrovanou vodu, využijte filtrační konvici. Překrásný italský design, moderní technologie a dokonalé řemeslné zpracování. V nabídce také káva a čaje.


Ozdoba i funkční pomocník. Eye-catcher ze kterého nespustíte oči.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky