čtvrtek 1. dubna 2021

Zvýšené patro na spaní

Z hlediska estetiky dostává interiér instalací patra na spaní novou dominantu a lze tímto způsobem zcela zásadně změnit podobu interiéru. Patrům na spaní se mnohdy také říká spací patra, dřevěná patra, patrové postele, vestavěná patra, snížená patra, interierová patra nebo patra na míru. Patro na spaní vyřeší nedostatek místa v malém bytě 14.


Vestavné zvýšené patro na spaní snadno vyřeší místo pro postel, která by na zemi zabírala příliš mnoho prostoru a vyřeší tak nedostatek místa v malém bytě. Prostor pod patrem pak může posloužit jako místo pro pracovnu, hrací koutek pro děti nebo. Jako příklad vysoké funkčnosti našich výrobků můžeme uvést úložné schody coby součást patra na spaní.

Jde o vlastní patent. Vedle funkčnosti výrobku klademe důraz i na to, aby výrobek sloužil zákazníkovi co nejdéle. To zajišťujeme důkladným výběrem vhodného materiálu.


Prohlédněte si naši nabídku paland a vysokých postelí. Vybírat můžete z bohaté nabídky stylů, rozměrů i materiálů, takže určitě najdete řešení, jež bude vyhovovat vašemu vkusu i potřebám. S našimi palandami ušetříte místo, a ještě dětem zajistíte super zábavné usínání a spaní. Patra na spaní vyrábíme z masivního dřeva nejčastěji smrku a borovice.


Základní cena patra cca 2×m vč. V takovém případě nám poslouží jen pro spaní , jelikož nám výška mezi patrem a stropem nebude stačit pro pohodlnou chůzi na patře.

V prostoru pod patrem můžeme vytvořit obývací místnost, pracovní kout nebo úložné prostory. Garsonka s vysokým stropem přímo vybízí ke stavbě zvýšeného patra, kam se pohodlně uloží ke spánku její obyvatelé. Tam, kde jsou vysoké stropy, se nabízí možnost vestavění patra, do kterého umístíme lůžko. Tedy zpravidla jen matraci.


I tak však počítejte, že se na posteli potřebujete posadit. Nejste-li si jisti, zda je patro pro váš byt vhodné, je nejlepší vypravit se na návštěvu ke známým, kteří patro mají, a vyzkoušet si být na něm i pod ním. Na stavbu patra nebo sníženého úložného prostoru si můžete objednat profesionály.


Stavbu zvýšeného patra by měl snadno zvládnout truhlář nebo tesař. Ať už je byt jak chce velký, neustále se potýkáme s nedostatkem úložného nebo obývacího prostoru. Dnes už však dávno nemluvíme jen o palandách. Zvýšené spaní tento problém řeší.


Pojďme se podívat na zajímavé nápady, jak využít prostor vertikálně. Plocha lůžka 180cmx250cm, výška pod patrem 1cm. Preferuji osobní převzetí. Barevné horní spaní z masivu pro děti ELEA V, barevná palanda 90x2ROALHOLZ.


Dětská postel Neo Plus. Prodám dřevěné zvýšené patro , na které se vejdou 3–postele. Součástí jsou schůdky s chytře vyřešeným úložným prostorem.

Patrové postele s horním spaní 90x2cm. Originální řešení nedostatku prostoru ale s sebou přináší i drobné nepohodlí. Je třeba myslet na to, že do vysokého patra je nutné lézt po žebříku, nebo schodech. Ještě před rozhodnutím o pořízení patra by měl. It would save so much room.


A great idea for a small bedroom. Většinou se zvýšené patro dělá na spaní , popřípadě ještě na nějakou polici či skříň. Je to dáno samozřejmě výškou stropu pokoje. Aby se v patře dalo pohodlně postavit, bylo by nutné míst strop.


Jak v malé panelákové garsonce vyrostlo patro na spaní. Umístění lůžka na patře není žádným převratným.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky