pondělí 5. dubna 2021

Zástěry pro kuchaře

Pro všechny milovníky vaření, pečení a grilování přinášíme kvalitní a vtipné kuchařské zástěry od různých výrobců. V nabídce máme více než 2druhů zástěr pro ženy, muže, děti a páry za vynikající ceny s doručením již do hodin. Zástěra pro kuchaře nejvyšší kvality, vyrobená ze 1 bavlny pro absolutní komfort při práci kuchaře.


Dostupná v různých barvách. Kde jinde se dá mluvit o pracovním oblečení, než u kuchaře. Kuchař se stará o to, aby naše břicha praskala ve švech. My se staráme o to, aby kuchařův úbor ve švech nepraskal. Proto nabízíme vysoce odolné úbory vyrobené z kvalitních materiálů, které budete nosit rádi.


Myslíme na malé i velké. Prodáváme kuchařské zástěry na vaření pro muže i ženy. Na výběr máte dlouhé náprsenkové i kratší do pasu.


Kuchyňské zástěry jsou k dispozici v desítkách barvách a vzorech. Již více než let vám přinášíme originální dárky k narozeninám, různým svátkům a výročím. U nás najdete praktické dárky pro všechny věkové kategorie od novorozeňat až po důchodce. Zastěra pro muže je oblíbený dárek pro chlapy a muže, kteří nejen rádi jí, ale i rádi a výborně vaří.


Oblíbená je zástěra pro muže, na kterou vytiskneme jméno vašeho muže! Zástěra pro muže je vyrobena ze 1 bavlny a potištěna nejmodernější technologií. Kuchařské čepice - Oblečení pro kuchaře a číšníky - Chefline. Nabízíme, rondony, zástěry , oděvy pro kuchaře , oděvy pro číšníky, kuchyňské zástěry na vaření, kuchařské zástěry a mnoho dalšího.


Kvalitní české oděvy pro gastronomii. Zakázková výroba z kvalitních materiálů plus výšivka či potisk. Kuchařská zástěra nízká, s kapsou 1 bavlna - různé barvy Výrobek naší značky profikuchar.


Zástěry - Oblečení pro kuchaře a číšníky - Chefline. Zhotovíme pro vás libovolný rozměr a barvu kuchařské zástěry a to již od jednoho kusu. Potřebujete výšivku nebo potisk, pro nás žádný problém. Pracovní zástěry pro kuchaře , číšníky, servírky a barmany.


Zástěry pro kuchaře

Kolem krku je nastavitelný řemínek s přezkou, vepředu dvojitá kapsa. Skvělý dárek pro kuchaře a kuchařku, muže, ženu, babičku nebo tchyni k narozeninám, k svátku nebo Vánocům. Oděvy pro kuchaře a řezníky, rondony, zástěry i pepito kalhoty. Hodnocení produktu:. Sada pro šéf kuchaře S touto nádhernou sadou pro šéfkuchaře uvaříte spoustu fantastických jídel.


Zástěra, čepice, rukavice, chňapka a pět odměřovacích lžiček. Dovolujeme si vám nabídnou sortiment kvalitních zástěr různých střihů, barev a rozměrů pro veškeré gastro profese od kuchařů, přes číšníky, servírky, barmany, až po sommeliery a vinaře. KANSAS popis: KANSAS je z kůže,která má extra voskovou vrstvu pro lepší ochranu zástěry.


Díky tomu má zástěra také drsný a tvrdý vzhled. Je z pružné kůže a proto je velmi pohodlná na nošení. Kansas kožené zástěry jsou vybaveny vysoce kvalitními pásy a popruhy z kůže.


Je to tak, zde nabízíme dárkové kuchyňské zástěry na vaření s originálním často vtipným a nápaditým potiskem, a to v mnoha variantách pro veselé ženy, dívky i pro muže, kteří se alespoň občas přimotají v kuchyni nebo třeba při grilování. Pro kuchaře , číšníky, řezníky i ostatní profese bílých provozů doporučujeme naše pracovní oděvy. Oblečeme vás od hlavy až po paty, včetně doplňků, jako jsou návleky, zástěry a jednorázové čepičky a pláště.


Vtipné zástěry nejen pro kuchaře. Darujte vašemu oblíbenému kuchaři praktickou zástěru do kuchyně. Kuchyňská zástěra s laclem se hodí jako dárek nebo udělejte radost sami sobě. Délku zástěry snadno upravíte nastavitelným laclem.


Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky