pátek 2. dubna 2021

Zrcadlová skříňka s osvětlením a zásuvkou

Hledáte nábytek do koupelny a potřebujete skříňku se zrcadlem? Vyberte si závěsnou koupelnovou skříňku, skříňku se zrcadlem i osvětlením. V praktickém úložném prostoru schováte hygienické potřeby a vaše koupelna bude jako z katalogu.


Možnost kombinace s umyvadlovým panelem a osvětlením. Zrcadlová skříňka CENTO s osvětlením (zářivka T 8W). Kupte si zrcadlové skříňky a koupelnové galerky - náš eshop nabízí zrcadlové skříňky a koupelnové galerky a další koupelnové vybavení.

JENA Nábytek - skříňka - JENA Nábytek skříňka. Hlídat tyto nabídky Hledáme pro vás ty nejvýhodnější nabídky od našich partnerů. Zrcadlové skříňky a galerky mohou být vybaveny poličkami, osvětlením , nebo.


Závěsná zrcadlová skříńka 60x60x14cm, pravá s osvětlením a zásuvkou. Galerky a zrcadla s LED osvětlením i bez osvětlení. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products.


Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Zboží bylo vybaleno z originálního obalu a v. Třídveřová zrcadlová skříňka s LED osvětlením.

Dveřní panty SoftClose. Ve skříňce jsou skleněné police s možností výškového nastavení. PURE DESIGN - NEJNOVĚJŠÍ TECHNOLOGIE Inovativní osvětlená zrcadla jsou zvláštním vrcholem. Díky výraznému, elegantnímu štíhlosti a všestrannému hliníkovému.


Přesah zrcadla přes spodní a horní hranu jsou cca cm. Boky skříňky jsou bíle lakované, poličky volné z lamina. SAPHO RIWA galerka s LED osvětlením , 100x70x17cm, bílá RW102.


Uvnitř je jedna police. W, 7lm, životnost 36. Tato skříňka Vám jistě nenaruší vzhled Vaší koupelny, ba naopak jej ohobatí. Pro Vaše pohodlí je vybavena skleněnými poličkami, které jsou výškově nastavitelné, takže si je můžete nastavit tak jak si přejete, skříňka není vybavena jen poličkami, také je osazena vlastní zásuvkou do které můžete zapojit všelijaké koupelnové přístroje. Jokey LADINIA zrcadlová skříňka s osvětlením , MDF dřevěná, bílá.


Alessi One – zrcadlová skříňka 65×zásuvka vlevo, bez vypínače, bez el. ZOJA galerka s halogenovým osvětlením , 60x60x14cm, levá. Koupelnová galerka MAJESTY 1S FC. MILA BIG s osvětlením a zásuvkou 66x70cm. Velká zrcadlová skříňka se bočními světly.


Dvoudveřová zrcadlová skříňka s LED osvětlením. Slouží jako klasická zrcadla a zároveň jako doplňkové skříňky s úložným prostorem, především na uskladnění věcí osobní hygieny.

Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo koupelny. Materiál: korpus: LTD mm bílý lak, vysoký lesk. YDC zrcadlová skříňka s LED osvětlením. Skříňka je vhodná díky své konstrukci i do velice vlhkých prostor a koupelen. Nabízí dostatek vnitřních úložných prostor i praktické horní LED osvětlení a ideálně se hodí do nadčasově zařízené koupelny.


VALS – zrcadlová skříňka š. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky