středa 31. března 2021

Zelená látka na plot

Pokud nechcete být při koupání v bazénu, grilování, nebo práci na zahrádce rušeni pohledy zvědavých sousedů nebo kolemjdoucích, doporučujeme vaše drátěné pletivo pokrýt stínicí neprůhlednou tkaninou Soleado. Jako další variantu přírodního vzhledu k zastínění plotu (ale také pergol, balkonů, atd.) nabízíme rákosovou rohož nebo štípaný bambus. Látka na plot , ktorú nájdete v našej ponuke, je perfektným.


Zelená sieť na plot LIGHTTEX je vyrobená z kvalitného materiálu HDPE ( polyetylén), ktorý obsahuje UV stabilizátor. Vaša sieť ostane dlhú dobú krásnej zelenej farby.

Tieniace siete predstavujú užitočný a zároveň moderný doplnok do záhra na terasy či balkóny. Pre svoju nepriehľadnosť sa využívajú ako ideálne ochranné a tieniace riešenie na ploty, na vytvorenie tieňa pre rastliny či na zamedzenie prerastania buriny zo susedného pozemku. STíNíCí TKANINA na plot, zastínění plotu, stínící látka na plot 2m výška délka 100m, zástěna na plot. Tieniaca sieť na pletivo, oplotenie umelý plot tienenie - zelená POUŽITIE: Pre tienenie skleníkov, rastlín, dočasné oplotenie či zníženie priehľadnosti. Krycia sieť na terasy, záhrady, balkóny, pl.


Sú vyrobené z pevného materiálu, vyznačujú sa stálosťou farieb a odolnosťou proti UV žiareniu. Navštívte našu webovú stránku! Na rozdiel od prírodného bambusového materiálu je plot trvanlivý, umývateľný, UV rezistentný a odolný voči pliesniam, vode, vetru i mrazu a vyznačuje sa výrazne vyššou životnosťou.

Plot je dodávaný v rolkách s dĺžkou 3m. Je trvalý a veľmi jednoducho sa inštaluje, je praktický, vyzerá prírodne a nepotrebuje údržbu. Nabízíme bavlněné látky vhodné na patchwork, na šicí bytových dekorací a doplňků a věcí pro radost :-) V naší nabídce najdete také dekorační látky - bavlněné, lněné i směsové pro váš dům a byt. Minky, softshell a mnoho dalšího. Zelená stínící tkanina na plot Plotex se zastíněním je určená pro dočasné oplocení nebo snížení průhlednosti plotů, případně k zastínění rostlinných kultur.


Zatemňovací látka světle zelená. Předchozí strana Zpět na první stranu Další strana. Zbývá produktů z 95. Stínící tkaniny na ploty se primárně po. Tieniace plachty slúžia primárne na ochranu súkromia v záhrade.


Zároveň sa taktiež využívajú aj na plotoch tenisových kurov. V ponuke máme tieniace plachty Českého výrobcu s dlhoročnou tradíciou a zaučenou Európskou kvalitou. Míra zastínění se pohybuje od do. Rašlové úplety můžete použít nejen na zahradě, ale i ve skleníku na ochranu rostlin před prudkým sluncem, nebo na stavbě proti poletujícímu prachu.


Područky jsou plastové. Kolečka jsou pogumovaná, vhodná na plovoucí a dřevěné podlahy.

Použití stínících sítí, tkanin na plotové pletivo: zastínění plotů (stínící tkanina, sítě na plot ), přistínění pergol, přístřešků, teras, stínící sítě pro zahrady, do skleníku, velkopole, k ochraně pískovišť, k zvyšení soukromí na balkony, bezpečnostní zástěna stavebních prací. Pre svoju vysokú nepriehľadnosť sa využívajú ako ideálne ochranné a tieniace siete na plot či na zatienenie a ako ochranu na vytvorenie tieňa pre rastliny, či zamedzenie prerastaniu buriny zo susedného pozemku. Bambus Naturcane Bambus Bamboocane Bambus Reedcane Bambus Plasticane Bambus Kaniplast Bambus Bambooflex Bambusová tyč: Bratislava Trnava Trenčín Nitra Žilina Banská Bystrica Prešov Košice Návod na použitie Ako namontovať tieniacu sieť.


Se stínícími rašlovými úplety si užijete soukromí Vaší zahrady při hraní s dětmi, posezení s přáteli nebo třeba při koupání v bazénu. Je vhodný také jako zábrana proti větru či zábrana proti větrem přenášených semen plevelu z okolí. Potahové látky jsou určeny pro čalounění nových i starších kusů nábytku. V nabídce máme potahové látky, které jsou skladem, ale i látky na objednání u dodavatele.


Doba dodání potahové látky je dní. Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky