čtvrtek 18. března 2021

Vysokootáčkový mixér

Je určený na mixovanie. Vysokootáčkový mixér , s nímž ukážete svou super sílu. Ukažte svou super sílu s vysokorychlostním mixérem UltraBlend.


Popis: Vital Blend od značky ETA není jen vysokootáčkový stolní mixér, ale multifunkční pomocník, který mixuje, míchá, seká, drtí le pomůže s přípravou zmrzliny, pomazánek, oříškových másel a je především specialistou na smoothies – v dnešní době tak oblíbené zdravé nápoje. Připravíte v něm ale i koktejly, polévky, dipy, rostlinná mléka, tekutá těsta či zmrzliny. Tyčový mixér GVitalStick se může pochlubit vysokým příkonem (8W), plynulou regulací otáček a ergonomickým designem.

Součástí balení je bohaté příslušenství, mixér zvládne díky technologii Quattro Blade se speciálními noži i rozmixování odolných surovin. Je vhodný pro přípravu šťáv, zmrzliny,. Odolný antikorový 6-čepeľový nôž. Na tele sú umiestnené gombíky pre rýchlu voľbu funkcie. RAWBOT vysokootáčkový mixér s dotykovým displejem a nádobou z TRITANU, SYSTEMAT.


Pokud hledáte vysokootáčkový mixér , který bude hodnotným a hlavně multifunkčním pomocníkem v každém aspektu přípravy zdravých a nápaditých pokrmů, Gallet Santé je ten pravý. Vhodný na přípravu lahodných zelených smoothies. Je ideálny pre prípravu nápojov, kokteilov, zdravých smoothie, omáčok, polievok, pomazánok, zmrzliny, džemov a výživ.


Aj tie najťažšie úlohy z mixovania zvládne na výbornú.

PŘI NÁKUPU PROSÍM VYČKEJTE NA PODKLADY, KTERÉ DO NÁS OBDRŽÍTE DO HODIN- ZAŠLEME VÁM ŘÁDNÝ DANOVÝ DOKLAD. POPIS ZBOŽÍ VYSOKOOTÁČKOVÝ MULTIFUNKČNÍ ROBOT drtí, mixuje, míchá, seká studené i horké potraviny! ZAMĚŘENO NA PŘÍZNIVCE RAW STRAVY, VEGETARIÁNY, VEGANY, VITARIÁNY, FRUITARIÁNY.


Vyrobíte s ním také prvotřídnní oříškové máslo. Speciální edice od Love of Raw přináší navíc nádherný design s. Vital Blend Mini od značky ETA nie je iba vysokootáčkový stolový mixér , ale multifunkčný pomocník, ktorý mixuje, mieša, seká, drtí ľa pomôže s prípravou zmrzliny, pomazánok, orieškového masla a je predovšetkým špecialistom na ovocné a zeleninové smoothies – v dnešnej dobe tak obľúbené zdravé nápoje. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


To už je skutečně síla, když běžný kuchyňský mixér má jen 2až 5wattů. Proč si koupit právě RAWBOT Skvěle ti namele mouku nejen z obilovin (kukuřičná, rýžová, mandlová, kokosová, bezlepková, celozrnná, luštěninová…), čerstvou kávu, naseká ořechy atd. Získej kvalitního pomocníka pro zdravou stravu! RAW STRAVA JE REVOLUCÍ VE ZDRAVÉM STRAVOVÁNÍ A CESTA K VITALITĚ!


Pokud byste raději mixér s univerzálnějším využitím, neměl by vám uniknout stolní mixér ETA Vital Blen který zvládne i výrobu oříškových másel nebo ledové tříště. Lze jej také využít na mixování teplých pokrmů – třeba polévek, a tak jej ocení i rodiče malých dětí. Mixér dbá o zachovanie.


Perfektne mixuje a poteší aj úctyhodnou kapacitou.

Jejich tempo je vražedné. Gallet HS7je vysokootáčkový mixér , který využijete při přípravě smoothies, RAW receptů, polévek, omáček, pomazánek, dětských přesnídávek, dezertů, zmrzliny, různých ledových nápojů i proteinových koktejlů. Má devět rychlostí a časovač pro přesné nastavení doby mixování. Stolný vysokootáčkový mixér Vital Blend Fit je špičkový multifunkčný prístroj, ktorý seká, drví, mieša a mixuje studené aj horúce potraviny. Je ideálny na prípravu nápojov, koktailov, zdravých smoothie, omáčok, polievok, nátierok, zmrzliny, džemov i výživ.


Potraviny neztrácí svoji vitamínovou a výživovou hodnotu. Je ideální pro přípravu nápojů, koktejlů, zdravých smoothie, omáček, polévek, pomazánek, zmrzliny, džemů i přesnídávek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky