pondělí 1. března 2021

Žehlička a kulma 2v1

Teď zvládnete vytvořit krásný účes už do deseti minut. Ještě lépe, kadeře by měly vydržet 2-dny. Takže si můžete vytvořit krásné vlnky jako ze salonu bez starostí!


Zľavy až Doprava do druhého dňa. Táto univerzálna keramická žehlička vlasov a kulma v jednom používa profesionálnu teplotu 2ºC a ponúka regulovateľné nastavenia. Nejvyšší styling, lesk a hebkost vlasů díky ionizační funkci. Ultrashine NANO CeramicTM povrch s keramickými mikročásticemi zvyšuje efektivitu žehlení a lesku vlasů. Najvyššia styling, lesk a hebkosť vlasov vďaka ionizačné funkciu.


Gold Ceramic Coating, který chrání vlasy před poškozením a udržuje rovnoměrné rozložení tepla. Ionizační technologie zanechává vlasy leské. Plovoucí žehlící plochy usnadňují skluz po vlasech. Corioliss STRAIGHT CURL 2vtitanová 22mm. C - u ploch pro kulmování do 210°C.


Žehlička a kulma 2v1

Dokáže vlasy nejen narovnat, ale i mírně navlnit, práce s delšími vlasy je ale zdlouhavější. Pro jemné a citlivé kadeře je žehlička na krátké vlasy ideální. Inteligentní tvarovač vlasů se velice snadno používá. Chcete-li vlasy natočit, uchopte pramen vlasů, vložte jej do tvarovače vlasů Pro9a jemně jím otočte.


Pokud chcete vlasy narovnat, tvarovačem neotáčejte, jen jím pohybujte směrem dolů. Pouhým stisknutím knoflíku můžete volit mezi nastavením několika stylů. Rovnání vlasů, lehké zvlnění nebo lokny? Je jen na vás, jaký styling vlasů si vyberete!


Kulma a žehlička v jednomZískejte žehličku a kulmu v jednom za skvělou cenu! Popis Žehlička na vlasy Joycare JC- 458W TRILOGY 3v bílá:Váháte mezi koupí kulmy a žehličky? Cestovná žehlička a kulma 2v- jahoda: Ideálny spoločník pre ženu, ktorá cestuje a chce byť stále upravená! Táto žehlička a kulma 2vje perfektne skladná.


Dokonale narovnává vlasy a zároveň s ní můžete vytvořit perfektní vlny. Profesionální destičky Ceramic Intense jsou ploché pro žehlení vlasů a zaoblené pro vytvoření vln a loken. BaByliss ST270E je žehlička a kulma na vlasy 2v1. Cestovní žehlička a kulma 2v- jahoda: Ideální společník pro ženu, která chce být i na cestách upravená!


Tato žehlička a kulma 2vje perfektně skladná. Môžete ju vziať na služobnú cestu, alebo ju len tak vytiahnuť na toalete v obchodnom centre či v kaviarni. Detailní popis produktu.


Tato cestovní žehlička a kulma je velmi praktickým pomocníkem při drobných úpravách vašich vlasů! Můžete ji vzít na služební cesty, anebo ji jen tak vytáhnout na toaletě v obchodním centru či v kavárně. Okamžite vytvori akýkoľvek. Inzerát Žehlička a kulma na vlasy 2vv okrese Olomouc, cena 99Kč, od dellfinecka na Sbazar.


JAKÉKOLIV vlny a kadeře a také vám narovná vlasy. Popis: Prodám žehličku a kulmu na vlasy 2v1. Používaná, ale stále funkční.


Vďaka protišmykovej a zároveň ergonomické rukoväti sa s kulmou veľmi ľahko manipuluje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky