středa 24. března 2021

Závěsná skříňka na wc

Přináší jednoduché řešení, jak využít prostor nad WC , což oceníte zejména pokud máte malou koupelnu. Je součástí moderní sestavy TEYO vhodné na zařízení obývacích či students. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Skříňky do koupelny a WC. V koupelně nesmí chybět větší zrcadlo nebo volně stojící skříňky ( na ručníky), případně skříňka nad WC nebo pračku.

Vybírat u nás můžete z nejrůznějších barev, stylů i rozměrů. Koš je možné ze skříňky jednoduše vyjmout a odnést k pračce, vysypat a pak opět vrátit do skříňky. Uvedenou skříňku vhodně doplňuje horní závěsná skříňka PROH50. Rozměry koše na prádlo jsou 440x420x2mm.


Zkompletujte si svou koupelnu dalšími prvky kvalitní české výroby ze stejné. Je provedena v neutrální bílé barvě a skvěle tak zapadne do jakéhokoli interiéru. Redukovaný vzhled série je dostatečně flexibilní na to, aby se začlenil do každého moderního prostředí koupelny.

Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě. Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem? A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci.


Celou sérii JASPER si můžete prohlédnout zde. Dvířka s mechanismem tichého dovírání, pevná polička, chromovaná úchytka. Možnost montáže dvířek s otevíráním na levé nebo pravé straně. Závěsná skříňka pod nábytkové umývátko šířky 45cm, barevné provedení bílá. Umývátko není součástí dodávky a je nutno jej dokoupit zvlášť.


Praktická skříňka nad pračku NATALI. Nabízí maximální využití prostoru. Je perfektním řešením do me. Právě ten nabízí skříňky s prosklenými dveřmi.


Ideální na vaše trofeje, sadu nádobí, fotografie, sběratelské suvenýry a všechny další maličkosti, které vám dělají radost. Některé sříňky z nabídky se mohou pochlubit také atraktivním podsvícením, tak neváhejte a prohlédněte si všechny na jednom místě. Kompletní set bílá skřínka s umyvadlem SANDRA zrcadlo se skřínkou s osvětlením.

Provedení, Spodní skříňka pod umyvadlo. Vhodné pro prostory, Koupelna, WC. A co WC – najdou ho hosté v oddělené místnosti nebo jej hodláte umístit do. Koupelnová závěsná skříňka Kolo Nova v bílé barvě.


Umyvadlo není součástí dodávky a je nutno jej dokoupit zvlášť. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Bílé provedení této závěsné skříňky je pro vás jako stvořené.


Je s dvojími dvířky, za kterými se ukrývá úložný prostor. Získáte tak dostatek úložného prostoru třeba na ručníky. Každá drobnost občas touží mít se kam schovat.


Přesně pro tyto případy jsou na světě skříně a skříňky všech velikostí. Vyberte si, které se budou otevírat u vás doma, třeba v pracovně či obýváku. Kvalitní skříňky pod umyvadla Jika - skříňky pro kombinaci s keramickými umyvadly případně komplety keramického umyvadla a skříňky. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products.


Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Tenká koupelnová skříňka KOŁO NOVA PRO - bílá. Díky nábytku Cersanit je každodenní komfort v dosahu. Vážení zákaznici, z důvodu karanténních opatření, ke kterým přistoupili naši přepravní partneři, jsou dočasně zrušeny platby na dobírku.


Berte, prosím, také na vědomí, že může docházet ke zpoždění termínů dodání vaší objednávky. This feature is not available right now. Please try again later.


BAUHAUS - Jak na montáž závěsného WC Ukážeme vám, jak nainstalovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky