úterý 2. února 2021

Vestavná trouba beko

Dotykový displej s možností nastavení jasu a dětského zámku. D pečení, která umožňuje přípravu až třech různých pokrmů najednou bez promíchání vůní a chutí. Další užitečné funkce jsou například gril, rozmrazování nebo horký vzduch. Elegantní vestavná mikrovlnná trouba umí nejen ohřívat, ale i vařit, grilovat a rozmrazovat.


Vestavná trouba beko

Tedy vše, co v kuchyni nejčastěji potřebujete. Rozdíl teplot může být až st. Vestavná trouba Energetická třída A Objem trouby l Specialita Split and Cook - dvouteplotní pečení. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Jejími přednostmi jsou především moderní funkce a přehledný digitální displej. Vestavná multifunkční trouba s horkovzdušnou funkcí a velkým objemem zaujme nejen dokonalým designem. OBVYKLE SKLADEM doprava zdarma.


Multifunkční trouba s horkovzduchem se systémem Surf a grilem Parametry produktu Trouby. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Disponuje dvířky s pomalým dovíráním a velice přehledným dotykovým displejem. Dvířka se skládají ze třech skel bez šroubů a proto se snadněji čistí. Díky funkci 3D pečení budete moct připravit až.


Nejen vestavné trouby značky Beko má doma více než 2milionů lidí. Společnost Beko patří mezi velice rozšířené značky. Působí ve více než 1zemích světa. Lepší distribuce tepla, rychlejší a dokonalejší upečení až různých pokrmů najednou. Dále trouba nabízí dotykové ovládání.


Má páry teleskopických pojezdů pro. Samozřejmě nechybí funkce dveří Soft close pro tiché dovření, nebo také vnitřní osvětlení pracovního prostoru trouby. Celoskleněné vnitřní dveře s NANO úpravou, díky které nečistoty snad setřete vlkých hadříkem. Katalytické čištění funguje díky katalytické desce na zadní straně trouby, která pohlcuje.


Vybrali jsme pro Vás Vestavné trouby. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Jednoduše sklo očistěte navlhčeným hadříkem a bude jako nové, bez chemikálií a námahy navíc. Trouba disponuje osvětlením a chladicím ventilátorem, který chladí elektronické komponenty a externí části trouby.


Jednoduché ovládání a atraktivní vzhled z ní dělají vysoce funkční a velmi zajímavou troubu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Díky pyrolytickém čištěním, programů na pečení a grilu, je velmi oblíbená mezi zákazníky. Trouba má dotykový displej a funkci Booster pro rychlý předehřev.


Doporučujeme vybrat si typ trouby podle toho, jak často a co pečete. Horkovzdušné trouby jsou velice užitečné. Je možné péct více pokrmů najednou, protože v každém místě trouby je stejná teplota a to díky cirkulaci horkého vzduchu, který je poháněn ventilátorem.


Jednou z hlavních výhod elektrické vestavěné trouby je, že můžete troubu umístit mimo varnou deskou do samostatného panelu např. Okouzlí vás svým dokonalým parním čištěním a zaujme luxusní nabídkou programů na pečení. Nezáleží na tom, zda máte zájem o 60cm vestavný nebo kompaktní 45cm spotřebič. Zde najdete vše, co hledáte.


Využít můžete programů, mezi nimiž najdete i gril, pro přípravu křupavých grilovaných pochoutek. Vnitřní objem trouby je litrů a při přípravě jídel budete moci využít plechy na. Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky