pondělí 15. února 2021

Žakárový ubrus

Pokud však požadovaný rozměr nenabízíme, nezoufejte. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Velký ubrus s ažurovou výšivkou. K tomu se ideálně hodí tento žakárový ubrus : dodá jídelní tabuli sváteční náladu a je ideální volbou pro slavnostní příležitosti všeho druhu.


Ubrus na zahradní stůl. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Vánoční žakárový ubrus - krémový. Materiál: 1 polyester.


Rozměr: 1x 157cm - ovál. Látky na ubrusy máme v různých rozměrech, proto dokážeme ušít ubrus na běžný stůl, malé i velké kulaté stoly. V sortimentu máme také pro HORECA segment zákazníků velké ubrusy na rautové stoly.


Samozřejmostí k tomuto sortimentu jsou i plátěné ubrousky – příručníky z kvalitní bavlny. Správně zvolený ubrus dodá vašemu stolování sváteční, uvolněnou nebo třeba noblesní atmosféru. Zkrátka takovou, jakou budete chtít mít náladu. Zdůrazní výhody elegantního stolu a zároveň pokrývá jeho nedostatky. Moderní ubrus dokonale padne na stůl, což je estetické zdokonalení stylingu vašeho interiéru.


Jeho velkou výhodou je nemačkavá úprava. Lem ubrusu je střižen do malých obloučků s jemnými vlnkami. Trvalá ochrana proti nečistotám i po vícenásobném praní, dlouhá životnost, barevná stálost, jednoduchá údržba a zdraví. Vyčištění ubrusů již v ceně ! Vysoká kvalita surovin, ze kterých je žakárový ubrus vyroben, usnadňuje hygienu a péči a pomáhá udržovat jeho dlouhou životnost. Důležitou roli hraje také skutečnost, že ubrus se nerozpadá.


Vytkávaný žakárový ubrus ecru - velikostis bohatou krajkovou bordurousnadno se udržujeKrásně vytkávaný žakárový ubrus umocní zážitek z každé slavnostní chvíle. Tkaný žakárový ubrus obdélníkového tvaru s moderními vzory ze 1 bavlny s teflonovou úpravou, která zabraňuje zašpinění ubrusu nebo vsáknutí tekutin. Inzerát žakárový ubrus v okrese Prostějov, cena 300Kč, od Jana Vorrethova na Sbazar. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Elegantní vzhle snadná údržba.


Vhodný k celoročnímu použití. Magnet 3Pagen Žakárový ubrus šampaň 130x160cm. Každému dobrému hostiteli záleží na perfektně prostřené tabuli. Proto Vás jistě nadchnou naše nové žakárové ubrusy.


Všechny díly jsou v harmonické souhře barev a vzorů a lze je překrásně kombinovat. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky