pátek 5. února 2021

Výrobník ledové tříště

Výrobník ledové tříště

Množství typů výrobníků v naší nabídce uspokojí malé provozy s minimálním prodejem, i frekventovaná místa s velkým výdejem a nutností rychlé přípravy ledové tříště. Kelímek na výrobu lahodné domácí ledové tříště. Ledovou tříšť můžete vyrábět téměř z čehokoliv - z džusů, limonády, o. Osobní odběr Nový Bydžov.


Nabídněte svým zákazníkům ledovou tříšť a mražený jogurt té nejvyšší kvality. Při výběru výrobce námi nabízených zmrzlinových strojů a strojů na výrobu ledové tříště jsme se soustředili zejména na kvalitu zpracování a dostupnost náhradních dílů. Našim cílem bylo na český trh dodat poctivé řešení za přijatelnou cenu. Přečtěte si více informací. Tento přístroj Vám umožní rychlé rozdrcení ledových.


Profesionální výrobník na druhy ledové tříště. Stroje jsou nové, záruka měsíců Popis výrobku: Výkonný dvojzásobníkový model vhodný pro většinu běžných provozů umožňující výrobu většího množství ledové tříště (granity) a jogurtových nápojů. GBG Italy model GS včetně návodu, 1 stav, plně funkční, odchod do důchodu - sezony nepoužívaný, pravděpodobně bude třeba doplnit plyn před dalším použití. Zařízení je vyrobeno z excelentní nerezové oceli AISI3extrémně odolné proti korozi. Nový výpustný kohout, vyšší hygiena, produkt se dostane jen do chladicí části výpustného kohoutu.


Manuální nastování hustoty, možnost robustnějšího provedení převodovky (Granismart BRS) , digitální nastavení chaldící teploty. Nespornou výhodou je také jeho. Jednoduše ho umyj, dej zmrazit a užij si party s ledovou tříští!


Zmraz, mačkej, užívej si! REALEX International spol. Drtič ledových kostek Princess s tichým motorkem o výkonu W, vyrobený z robustního plastu se stříbrnou povrchovou úpravou. Jedním systémem výroby šupinového ledu je ten s vertikálním stacionárním rotačním výparníkem, kde dochází k tvorbě ledu na podchlazeném povrchu výparníku, na který je rovnoměrně nastřikována voda pomocí rotační sprchy. Prodám výrobník ledové tříště , sorbetu a chlazených nápojů Carpigiani.


Hledat podle parametrů. Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz Detaily k produktu. Vyzkoušejte ingredience jako spojení.


Připravte si zdravé limonády, mléčné koktejly, ledové tříště či osvěžujicí alkoholické nápoje a ovocné koktejly za pouhých minut s tímto designovým limonádovým tvořičem. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a obdržíte informace o slevách, naše exk. Nádoby mají objem litrů a jsou vyrobeny z netoxického a nárazu vzdorného polykarbonátu. Funkce noční režim, udržující nápoje v dobré kvalitě. Jedná se o tyto příchutě: Čoko.


Zařízení má tichý cho snadno se obsluhuje. Vydávat můžete jednotlivé příchutě nebo kombinovat a vytvářet unikátní novinky. Získejte nové zákazníky a překvapte stálou klientelu. Má pověst spolehlivého zařízení, které rychle zmrazuje, spolehlivě dlouhodobě udržuje připravené nápoje, snadno se ovládá a také čistí. Ideálne pro bary, zmrzlinové salónky, čajovny nebo hospody.


Výrobník popcornu Novinky. Základ zařízení je vyroben z nerezavějící oceli AISI 304-, která se. Jsme přímí dovozci nabízeného zboží a tudíž máme výhodu nejnižší ceny a rychlé dostupnosti případných náhradních dílů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky