pondělí 16. listopadu 2020

Vestavná trouba amica

Vestavná trouba FS TOB Fine. Nabizime Vam moderni spotřebiče Amica – pračky, ledničky, desky, trouby. Tato webová stránka používá soubory cookies. Zásady používání cookies. Pokud s jejich použitím nesouhlasíte, můžete zde změnit nastavení prohlížeče.


Vestavná trouba amica

Amica FS TOX Multifunkční vestavná trouba Amica FS TOX v nerezovém provedení je zařazena do energetické třídy A. Celkový objem trouby dosahuje l. Nabízí funkcí včetně. Počet funkcí: Multifunkční trouba - funkcí Super rychlý ohřev Funkce umožňuje dosažení požadované teploty v nejkratší době. Můžete se tedy soustředit na přípravu jídla a nemusíte čekat na správnou teplotu v komoře trouby. Ts dotykový displej, boční drátěné lišty, super rychlý ohřev, trojité sklo. Jistě oceníte funci rychlého ohřevu trouby, ta zajistí rozehřátí trouby za minuty na 1stupňů.


Programátor ta umožňuje nastavit nastavit čas pečení. Veškeré informace o produktu. Neobyčejný design ale není to jediné, čím se tento spotřebič může pyšnit. Energetická úspornost, kvalitní zpracování a moderní funkce dělají z této trouby špičkového pomocníka pro každodenní přípravu jídel. Zkrátka ideální pomocníci do jakékoli kuchyně.


Je vybavena senzorovým ovládáním, které zajistí rychlou a přesnou obsluhu. Vnitřek trouby je navíc vyroben. Tato nadmíru kvalitní vestavná trouba se hodí především do stylových kuchyní, kde perfektně splní své poslání zkrášlujícího prvku, ale zároveň praktického spotřebiče. Retro se vrací do módy! Dopřejte své milované kuchyni elegantní nádech minulosti.


Bílá trouba od společnosti Amica dokáže rodinu i vzácnou návštěvu upoutat hned po vstupu do místnosti. Amica pečuje o životní prostředí a kromě nejnovějších technologií zavádí také pro ekologická řešení. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní,.


Která trouba vám upeče nejlepší kuře nebo dort – a která vám ho připálí? To i spoustu dalších informací naleznete na vašem testu vestavných trub. Pečící trouba je takřka nezbytným vybavením každé kuchyně, které umožňuje přípravu různorodých pokrmů. Tatam je však doba, kdy byly na trhu dva, maximálně tři typy trub a všechny měly podobné funkce. Současná nabídka je velmi široká, a proto je tu naše poradna.


Aby si na vašich pokrmech vždy všichni pochutnali, musíte si pořídit kvalitního pomocníka, který vám umožní tento sen splnit. Jedním z nich je vestavná trouba AMICA TNY 210TD M. Jedná se o moderní spotřebič, který se díky svému stylovému provedení hodí do každé domácnosti. Dnes se většina kuchyňských spotřebičů prodává jako vestavné.


Stejně tak i trouba se dnes montuje přímo do kuchyňské linky. To umožňuje snadné rozdělení trouby a varné desky. Troubu tak lze umístit do zvýšené polohy, aby se k ní „hospodyňka“ nemusela ohýbat.


Většina z nich má navíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky