pátek 13. listopadu 2020

Vestavěné patro

Je ideálním řešením prostoru v maloplošných interiérech. V obytných, kancelářských, skladovacích, ale i jiných. Nejčastěji se využívají na spaní. Nejlépe se hodí do bytů s malou podlahovou plochou a vysokými storpy. Lze ho použít cv obytných, kancelářských, skladovacích, ale i jiných prostorách.


Vestavěná patra bývají nejčastěji dřevěná nebo kovová.

Využívají se nejčastěji v maloplošných interiérech, v obytných, kancelářských, skladovacích či jiných prostorách. Jejich předností je úspora prostoru a. Internetový obchod Patro. Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží. Zde si můžete prohlédnout fotografie z našich realizací.


Kliknutím na foto se vám otevře okno s detailem a popisem fotky patra na spaní. U některých obrázků naleznete i přibližnou cenu realizace. Používáme pouze kvalitní vyzrálé dřevo bez kazů.


Abychom mohli zákazníkům nabídnout kvalitní výrobky s dlouhou životností, je důležité zvolit nejvhodnější typ dřeva (jednotlivé dřeviny mají totiž různé vlastnosti) a následně vybrat ten nejlepší kus.

Račte vstoupit do naší fotogalerie. Stavíme nejenom v Praze, ale po celé ČR ! Vyrábíme a instalujeme také Pergoly. Zvolíte-li vestavěné patro nezapomeňte, že je nahoře těžší vzduch. Spíme na sedačce Tam, kde nelze zřídit samostatný spací kout, slouží pro přespávání sedací souprava, na které se přes den sedí a na večer se promění v postel. Podle typu konstrukce na něm můžete mít úložné prostory, obývací pokoj, pracovnu nebo ložnici.


Vestavěné nebo vyvýšené patro je řešením pro malé byty. Vytvořit ho můžete svépomocí, ale pokud si nevěříte, je lépe nechat jeho stavbu na odborné firmě. Na patře je matrace 180x200cm. Zábradlí tvoří knihovna, která v zadní části patra sestupuje až k podlaze. Patro je kotveno na ocelových konzolách do cihlové zdi.


Schody nabízí úložné prostory kterých je jinak v byt. Najdeme vám spolehlivého řemeslníka. Získejte cenové nabídky na patro na spaní, truhlářství a stolařství. Patro může mít samonosnou konstrukci, anebo podpěru.


Oblíbená jsou dřevěná patra, mohou být ale také z oceli či laminových desek. Výška patra se liší podle výšky stropu. Pakliže patro budou používat menší děti, je vhodné pro větší bezpečnost vyplnit prostor mezi zábradlím a stropem sítí a vstup na patro a úpatí žebříku opatřit vrátky.

Na zábradlí můžeme použít například plotovky, zbytky palubek nebo kovové trubky obtočené hrubým provazem, který po jednotlivých otáčkách. A z malého krcálku se stane velké království. Naopak by jen pramálo z nás bylo nadšených, kdyby musel do ložnice lézt po schůdcích nebo žebříku.


Takové řešení by bylo nepraktické pro každého, kdo má potíže s pohybovým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky