úterý 17. listopadu 2020

Zástěra střih

Zástěra pro radost – střih a ukázky Publikováno 31. Autor: Janova Plním dávný slib a přináším střih na jednoduchou zástěru, kterou ušije každý, kdo ovládá alespoň základy šití, zvládá svůj šicí stroj, má odvahu se pustit do něčeho nového a chce provětrat svou fantazii. Tento střih a jeho technologický popis je učen hlavně pro mírně pokročilé.


Posílám mailem - PROSÍM NEKOPÍROVAT ! DEŇ MATIEK – tipy na rýchle darčeky (nielen pre deti) Deň matiek sa u nás oslavuje každým rok druhou májovou nedeľou.

Pozri si rýchle tipy na. Obentlujem kraje volánů. Zahneme kratší strany a jednu delší. Připravíme si pásek na začištění horního kraje volánků. Dle fota přehneme a zažehlíme.


Nařasený volánek vsuneme do připraveného pásku. Proč jsem se rozhodla ušít si kuchařskou zástěru? Odpověď je v celku jednoduchá.

Zkrátka hrozně ráda vařím. Přiznávám, že dost často mám pak džíny od mouky. Také jsem tak trošičku ujetá na kvalitu a design, tak pro mě nepřipadá v úvahu nějaká levná zástěra. Stejně bych za ní nedala víc jak dvě stovky.


Tříčtvrteční bavlněná šatová zástěra vhodná jako ochranný pracovní oděv. Pohodlnost zajišťuje materiál ze 1 bavlny a volný střih , díky kterému budete mít dostatek prostoru. Máte doma malou kuchařinku nebo šikovnou výtvarnici?


Pokochejte se krásnými nápady, jak pro holčičky vytvořit originální pracovní zástěrku. Střihy šikulíci, jsou stránky, kde naleznete návody na šití kalhot, postup šití sukně, střih na kalhoty, střihy pro děti, střih na sukni, návod jak vyrobit střih na vestu, střih na kalhoty - bezplenková metoda, dětské střihy. Střihy na šití zdarma, šití pro děti, na šití hraček i pro radost. Rady pro začátečníky o tom jak šít na stroji.


Střih Butterick na dámský historický kostým - zástěra (variant) Velikostní skupiny střihů Butterick. Jednotlivé střihy Butterick jsou dostupné obvykle ve velikostních skupinách – v menší a větší. Ubrusy, utěrky, prostírání… Pořídíte je za pár korun, ale s jejich pomocí svou kuchyň doladíte do posledního detailu. Už žádné fleky na oblíbeném tričku! Nabízíme Vám praktické a zároveň dekorační zástěry, které oceníte především při smažení a šleháhní.


Když byly mé děti malé, rozhodla jsem se pro ně vytvořit kojící polštář.

S pomocí kamarádek a jejich ratolestí jsem vytvořila typy polštářů: kojící polštář standart ve tvaru podkovy, mimochodem můj oblíbený a kojící polštář maxi ve tvaru rohlíku s možností všití tkanic. Slušivá a praktická bavlněná zástěra, střih jsem vyrobila podle osvědčené zástěry po babičce, vpředu jsou kapsy. Velikost 10- let, díky zavazování v pase a kolem krku vhodná pro tenké i baculaté hospodyňky. Střih “ jsem okoukala z jednoho starého povlaku z Ikei.


Ten měl rozměry x 4 samozřejmě si můžete rozměry přizpůsobit podle toho, jak velký povlak potřebujete. Rozměr obdélníku, ze kterého budeme povlak šít spočítáme jednoduše. Dvakrát šířka polštáře plus šířka záhybu, který drží polštář uvnitř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky