pátek 25. prosince 2015

Lovecký nůž s pilkou

Lovecký nůž s pilkou

Využití pro myslivce a lovce, ale i pro každého kdo tráví čas v přírodě. Na hřbetu čepele nože je vybroušena zubová pilka, která slouží k řezání kostí a nebo dřevin. Jak říkal můj otec: Každy správný muž, má mít nůž. Zde najdete lovecké nože s pevnou čepelí Mikov , zavírací lovecké nože s pojistkou Wenger , zavírací lovecké a myslivecké nože bez pojistky a houbařské nože. Z armádních zásob máme jen to pravé pro military fandy.


Lovecký nůž s pilkou

Jsme army e-shop, který vám nabízí armádní originály. Tak si pospěšte, než vám je někdo vyfoukne! Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího. Victorinox Hunter lovecký kapesní zavírací nůž s pilkou multifunkční.


Kapesní multifunkční zavírací nůž od legendárního výrobce Victorinox. Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Záchranářský nůž s pilkou Joker Záchranářský nůž s pilkou černěný je záchranářský nerezový nůž. Vlastnosti a výhody celková délka 2mm, délka čepele 1mm.


Lovecký nůž s pilkou

V nabídce i další nože jako např. Lovecký zavírací nůž z manufaktury. Již klasika od výrobce nožů Mikov lovecký nůž s pilkou. Nožířství Hons Karel Hons. Jsme všude tam, kde nás chcete mít – cestou z práce nebo u obchodních center.


Pokročilý lovecký nůž s pevnou nerezovou čepelí opatřenou pilkou ve vrchní části. Je vybaven odolnou rukojetí z umělého parohu, díky čemuž je lehký a snadno se přenáší. Dodává se s koženým pouzdrem. S pilkou na horní straně čepele. Kvalitní kapesní nůž , který je vybaven i pilkou , vývrtkou a otvírákem na konzervy a láhve.


Na konstrukci větší části nože byla použita nerezová ocel AISI 440A o tvrdosti 56HRC. Rukojeť je vyrobena z imitace parohu. Nechybí bezpečnostní pojistka otvíracího mechanismu. Nůž Mikov se dodává včetně koženého pouzdra.


Exkluzivní lovecký nůž patří mezi nejoblíbenější a je naprostou klasikou mezi noži s pevnou čepelí. Se svou váhou 380g se jedná o robustní nástroj, který je však velice dobře ovladatelný a stabilní. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Krásný lovecký nůž s rukojetí z pravého jeleního parohu s párákem.


U konce čepele je mohutný a perfektně se díky tomu drží v ruce. Součástí nože je tmavě hnědé kožené pouzdro se zapínáním na cvoček a možností připnutí na opasek. Máte zájem o Nůž lovecký s pilkou od MIL-TEC a potřebujete poradit? Jako skoro každý myslivec jsem začínal se zavíracími noži sériové produkce.


Nůž měl kovovou zdrsněnou střenku, děrovanou a vynikal nízkou hmotností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky