pondělí 11. ledna 2021

Vysokotlaká myčka

Jejich použití je jednoduché a přitom efektní – v krátké době a bez námahy s nimi odstraníte i velmi zašlou špínu. Technické údaje a zobrazení jsou nezávazné, technické změny vyhrazeny, výrobce není odpovědný za tiskové chyby. Akční leták, obrázky z letáku, kopie letáku a zveřejnění letáku na webových stránkách je možné použít pouze se svolením Makita spol, s r. Příslušenství: 8m tlaková hadice s pistolí, variotryska, integrovaná nádržka na čistící prostředky a navíjení tlakové hadice.


Výbava: třímetrová tlaková hadice s pistolí, variotryska, nádržka na čistící prostředek s pěnovou tryskou, třímetrový přívodní kabel. Tlaková myčka WAP se rovněž používá na čištění bazénů, chodníků nebo fasád. Tento vysokotlaký čistič sice vyžaduje vyšší prvotní investici, pojí se však s minimálními náklad na provoz a údržbu. Tlakovou myčku charakterizuje nízké hlučnost a vysoká efektivita čištění.


U každé myčky uvádíme přesné. Velmi robustní a kvalitní vysokotlaká myčka 1barů pro profesionální výsledky čištění. Nilfisk PREMIUM 180–je vyrobena s důrazem na trvanlivost a vysokou účinnost. Odstraňování špíny a nečistot vysokotlakým paprskem vody - mytí jízdních kol, motocy.


Nový model vysokotlaké myčky Makita HW1s robustním mororem, vyměnitelnými uhlíky a novým odolným čerpadlem s hliníkovým tělem. Vysokotlaká myčka GHD 165. Záruka vrácení do dní.


Před spouští je ochranný oblouk, který chrání prsty a před ním je rychlospojka pro připojení vysokotlaké hadice s jednoduchým odpojovacím tlačítkem (pozor - dodržujte pokyn pro rozebrání - po vypnutí vapku odtlakujte). A navíc, kolem domu lze s pomocí tlakovky vyčistit ledacos. Ale jak vlastně takový vysokotlaký čistič funguje? The workers could not imagine what this machine could do. Crazy Construction Machinery.


Oblíbená domácí elektrická tlaková myčka s příslušenstvím za skvělou cenu pro příležit. Vyčistí takřka vše od auta a jízdního kola přes zahradní nábytek až po okapy nebo velké betonové plochy a dlažbu. Až ji uvidíte v akci, možná změníte názor! Z nabídky Ramirentu máte k dispozici i mobilní vysokotlaké mycí stroje a průmyslové vysavače, které pomáhají udržovat čistotu staveb, exteriérů i různých strojů a jiných zařízení.


Součástí je 8m tlaková hadice s pistolí, pětimetrový přívodní kabel el. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. C, zátěžový činitel Made in Italy. Uvažujete o koupi nového vysokotlakého čističe neboli tlakové myčky? Kompaktní tlaková myčka s univerzálním použitím při úklidových a čistících pracích okolo domu (chodníky, terasy, fasády), na zahradě, v dílně, sauně, sanitárních prostorách nebo při pravidelné péči o automobil. Myčka je osazena výkonným jednofázovým asynchronním motorem a axiálním čerpadlem s mosaznou ventilovou hlavou.


Pistole je vybavena rychloupínací koncovkou a držákem se sadou trysek. Myčka je mimo jiné vybavena navíjecím bubnem s tlakovou hadicí, držákem pistole a závěsem přívodního kabelu. Elektrická tlaková myčka REPW 1SET.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky