úterý 26. ledna 2021

Výrobník ledové tříště bazar

Popis: Pouzity,pllne funkcni,vycisteny od vod. Osobní odběr Nový Bydžov. GBG Italy model GS včetně návodu, 1 stav, plně funkční, odchod do důchodu - sezony nepoužívaný, pravděpodobně bude třeba doplnit plyn před dalším použití. Garance rok a servis zajištěn dle domluvy. Cena jde upravit Ostrava a okolí.


Vada poškrábané přední dvířka, ale nemá na nic vliv. Kelímek na výrobu lahodné domácí ledové tříště. Stroj na ledovou tříšt ugolini.


Délka 66 šířka 50 výška 80 stáří roků. V - vhodné na prodej a prezentace ryb a mořských. Prodám výrobník ledové tříště zn.


GBG CARPIGIANI SPIN FAST FREEZE (zesílené mražení) 2x12L. Možno podnikat celoročně, původně zde bylo rychlé občerstvení. Oblíbené kategorie - Potřeby na Zabijačku. Mlýnky na maso Řezačky Masa. Výrobníky Ledové Tříště Víříče nápojů.


Cukrářské a pekařské potřeby. Nože Ocílky Rukavice Zástěry - Koření. Vakuové baličky Vakuové sáčky Sous.


V této kategorii najdete výrobníky ledové tříště , granity od italských firem GBG, SPM, Elmeco. Podle parametrů jako je např. Množství typů výrobníků v naší nabídce uspokojí malé provozy s minimálním prodejem, i frekventovaná místa s velkým výdejem a nutností rychlé přípravy ledové tříště. Ledovou tříšť můžete vyrábět téměř z čehokoliv - z džusů, limonády, o. Domácí ledová tříšť snadno a zábavně - Squeezy Freezy!


Osvěžte se v nadcházejících letních dnech domácí ledovou tříští. V dnešní nabídce výrobník ledové tříště Squeezy Freezy za výhodnou cenu. Squeezy freezy sleva Přípravu ledové tříště zvládnou samy i děti. Stačí šejkr vložit do mrazáku, po vyndání do něj přidat. Ledová tříšť je sázkou na jistotu při provozování občerstvení, i jako doplňkový prodej cukráren nebo restaurací.


Zásobníky upoutají na první pohled a pomohou vám prezentovat nabízené novinky. Tříšť můžete vyrábět z koncentrovaných směsí s vysokou. Nejvýkonější stroje ve své třídě, dutý mrazicí válec - vnitřní a vnější šnek - dvojnásobná mrazicí plocha. Osvětlení, noční provoz, ladění konzistence.


Za bezkonkurenční ceny. Profesionální výrobník na druhy ledové tříště. Vrchní osvětlení, dvě míchadla v každé nádobě, každá vana je zvlášť ovládaná.


Nádoby mají nezávislé ovládání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky