středa 13. ledna 2021

Vestavna mycka 45 cm

Vestavna mycka nadobi se senzorovou technologii 6. Senzory automaticky meri stupen znecisteni vody a prizpusobuji podle toho parametry myciho programu. Spotřeba energie myček se odvozuje od standardních 2mycích cyklů za rok. Prohlédněte si naše dokonalé vestavné myčky MORA, např.


Vzhledem k funkcím, které myčky nabízí se řadí mezi ty nejlepší na trhu. Dominantou jsou technologicky vyspělé funkce zajišťující dokonalé sušení i mytí na vysoké. Má speciálně navržený systém košů a příborovou zásuvku pro optimální využití celého prostoru.


Nakupte nejlevněji přes Heureku. Jeho inovativní vodní technika u. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Kapacita myčky je přizpůsobena pro jídelních souprav. Systém košů VarioFlex s příborovou zásuvkouVario vám nabízí více místa pro ukládání příborů a talířů. AquaStop vám nabízí 100.


S účinností mytí a sušení A, spotřebou vody 9l a hlučností 47dB bude vaše nádobí dokonale čisté, navíc vám ušetří spoustu vody a elektrické energie a výsledkem budete ohromeni. Systém vnitřních košů VarioFlex představuje vyšší flexibilitu v horním a dolním koši. Ve spodním koši jsou sklopné přihrádky.


Energetická třída i zpracování myček vám navíc zaručí maximálně. IKEA - MEDELSTOR, Vestavná myčka, šedá, Záruka let. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře.


Myčka nádobí šetří v porovnání s ručním mytím vodu i energii až trojnásobně. A je myčka stejně účinná? Jakmile program skončí, ozve se tlumený zvukový signál.


Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné vestavné myčky nádobí šíře cm. Vario speed plus Kompaktní myčka na nádobí Siemens SK75M521EU nabízí obrovskou flexibilitu v instalaci díky své výšce cm. Velkou předností je program Vario speed plus, který dokáže zkrátit program. Plně vestavná myčka nádobí s předvolbou startu a příborovou zásuvkou pro maximální komfort. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování.


Odložený star, ukazatel času do konce mytí. Intenzivní mytí na °C. Auto 55°C- 65°C - myčka si sama zvolí mycí program podle znečištění vody. AUTOMATIC program myčka sama zvolí teplotu a délku mytí dle znečišteni vody,krátký 30min.


Funkce možnosti zkrácení programů. Výškově nastavitelný horní koš rackMatic,Silence. V praxi to znamená, že výrobek zařazený do skupiny A spotřebuje méně elektrické energie a jeho provoz je levnější než ten, který je ve skupině B. Mnoho internetových obchodů s elektro vzniká pouze s cílem maximalizovat zisky, ale neklade důraz na zákazníky.


Každý mycí cyklus vám díky přesn. Tato nová myčka nádobí na trh přináší první přídavné ostřikova. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Popis Vestavná myčka nádobí Whirlpool cm. Dokonalé výsledky zaručují inteligentní technologií 6.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky